sancılarım başladı ne olur yardımm..

berna1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
57
0
kızlar 35.haftadayım sabah ve akşam sancılarım oluyor adet sancıları gibi.belim ve kasıklarım çok ağrıyor.artı mide bulantılarım var.bunları yaşayanlar varsa yardımcı olun lütfen çok korkuyorum ilk hamileliğim..erken doğum belirtileri olabilir mi bunlar??

canım geçmiş olsun öncelikle ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..... bildiğim kadarı ile her hamile bayanın doğum başlangıç belirtileri farklı oluyorrr korkmak yerine en azından bir doktora telefon açıp danışmak bence en iyisi şimdiden allah analı babalı büyütsün yavrunu :Saruboceq: :Saruboceq:

son 15 gunde boyle agrılar oluyor..
bel kasık agrıları...ama öncelıkle doktoruna danıs...muayene ol...

Canim, bunlar ayni deprem öncesi gibi artcilar =)
Rahim icinde ki, yalanci dogum sancilari iste..
Bende de var, genellikle bu haftalarda baslar zaten, SIKINTI yapma kendine. Bol bol Rabbim'e sigin, zikirini cek,namazlarini kil, dularini eksik etme yavrundan da kendinden de, en güzel agri kesici bunlar..
Allah'im hayirli zamanda, hayirlisi ile yavruna kavusmayi nasip eylesin..
Hic korkma :)

canım bende de vR 36 haftalıgım ben
hatta nişanım gelıyo sanırım doktor dınlenıp beklememı soyledı
hayırlı kaydirigubbakcemile5 dogumlar

canım bende de vR 36 haftalıgım ben
hatta nişanım gelıyo sanırım doktor dınlenıp beklememı soyledı
hayırlı kaydirigubbakcemile5 dogumlar

nişan gelmesi nasıl oluyor?bende de sürekli bi akıntı var miktarı fazla deil ama.bu nişan mı acaba?

canim sancilarin hale devam ediyormu dr gittin mi peki? simdi benim de 36 . haftam ve aynen dedigin gibi adet sancilarim devam ediyor. karnimda kasilmalarda basladi benim.bu ayda ki yalanci sancilar dedikleri ama yinede endise ediyor insan. diger hamilelikrimde boyle bir sey olmamisti. dinlenince geciyor bu sancilar.
Nisan dedigimiz seyde dogumdan once kanli sivi bir sey. benim kizimda oyle olmustu, ardindan da 5 dk bir sancilar geldi kizim geldi dunyaya.. hayirli dogumlar ins.

Son düzenleme:
canim sancilarin hale devam ediyormu dr gittin mi peki? simdi benim de 36 . haftam ve aynen dedigin gibi adet sancilarim devam ediyor. karnimda kasilmalarda basladi benim.bu ayda ki yalanci sancilar dedikleri ama yinede endise ediyor insan. diger hamilelikrimde boyle bir sey olmamisti. dinlenince geciyor bu sancilar.
Nisan dedigimiz seyde dogumdan once kanli sivi bir sey. benim kizimda oyle olmustu, ardindan da 5 dk bir sancilar geldi kizim geldi dunyaya.. hayirli dogumlar ins.

doktorum beni özellikle uyardı kasıklarda ağrı olduğunda hemen gel diye bence ikinizde doktora görünün derim ben...

doktora gitmedim canım dün gece ve bu sabah hiç ağrım olmadı allaha şükür.bunlar gün sancılarıymış.az kaldı malum.doktor sancı geldiğinde dinlen eğer geçmezse gel demişti.ben normal doğum düşünmediğim için korkuyorum bu sancılardan.allah hepimizin yardımcısı olsun..

tekrar gecmis olsun canim. nasil yani canim sancilarin normal dogum gelismesi gibiyse yinede szeryana aliyorlar mi?

X