• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sancı yok ne olcak...:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
Arkadaşlarsuan 40+4 günlük hamileyim sancı denecek kadar sancım hiç yok bugün hastaneye gidicem bile nasıl bi yol izlenirfikri olan varmı..:(

Arkadaşlarsuan 40+4 günlük hamileyim sancı denecek kadar sancım hiç yok bugün hastaneye gidicem bile nasıl bi yol izlenirfikri olan varmı..:KK43:

Benim 3 ay önce bir akrabamın da başına geldi doğumunu sağlıklı birşekilde gerçekleştirdi suni sancı vermişler ama bebeğin gelmeye niyeti yoktu daha fazla kalırsa kaka yapıp seni zehirleyebilir demiş doktor :)

Benim 3 ay önce bir akrabamın da başına geldi doğumunu sağlıklı birşekilde gerçekleştirdi suni sancı vermişler ama bebeğin gelmeye niyeti yoktu daha fazla kalırsa kaka yapıp seni zehirleyebilir demiş doktor :)
Darısı benim başıma canım ya :( korkuyorum suni sancidan ama yinede elimden bişey gelmiyor ; (

Darısı benim başıma canım ya :KK43: korkuyorum suni sancidan ama yinede elimden bişey gelmiyor ; (

Canım sızısız doğum öncesi yada sonrası yok inşaAllah hayırla getirirsin dünyaya Allaha sığın heran o hz.ibrahımı ateşlerde yakmayan rabbimiz yarin ve yardımcın olsun.. doğuma girmeden önce okunacak dualar falan var bakmışmıydın

Canım sızısız doğum öncesi yada sonrası yok inşaAllah hayırla getirirsin dünyaya Allaha sığın heran o hz.ibrahımı ateşlerde yakmayan rabbimiz yarin ve yardımcın olsun.. doğuma girmeden önce okunacak dualar falan var bakmışmıydın
Okuyorum canım duaları haklısın o kadar güzel yazmışsnki sadece bu yazıyı okuyarak girsem korku kalmaz saol canım. Ins hayırlısı ile yarın bebeğim kucagimda olcak ama teknik nasıl olur bilmiyorum hayırlısı...

Okuyorum canım duaları haklısın o kadar güzel yazmışsnki sadece bu yazıyı okuyarak girsem korku kalmaz saol canım. Ins hayırlısı ile yarın bebeğim kucagimda olcak ama teknik nasıl olur bilmiyorum hayırlısı...
Allah razı olsun canım dua edicem senin için bolbol rabbim gönlüne ferahlık versin

Amin canım ben bugun 08.30da kurtuldum Bebeğimi kucağıma aldım.. Rabbim bütün anne adaylarının acılarını sancılarına dinginlik versin.. Rabbim kurtarsın inş hayırlı haberlerle

Back