- 12 Kasım 2021
- 56
- 23
- 31
-
- Konu Sahibi Mercimekliannem
Teşekkür ederim yorumunuz için bana doktor 10dan fazlası normal değil ağrısiz olucak demişti bende ondan fazla ağrılı yaşıyınca endişe ettim bana birde erken başlamiş ne dedi kuzenim korktum ondan evet diyorum zaten bunda böyleyse gerçekte düşünemiyorum canım Rabbim kolaylık versin hepimize siz doğum yaptınız mı kaçta yaptınız :)Büyük ihtimalle yaşancı sancılarımız başlamıştır. Bunlar düzensiz vücudu Doğuma hazırlayan sancılardır.
Doktorunuz önemli bir şey görseydi sizi de kendini de zora sokmazdı diye düşünüyorum.
Sonuç olarak açılmanız yok denmiş.
30. Haftadan sonra benimde bu tarz sancılarım olmuştu.her hafta neredeyse doktora gider olmuştum. Gerçekten Doğum sancılarınız başladığında aradaki farkı sizde göreceksiniz.
İçiniz yinede rahat değilse başka bir kadın doğumcuya gidebilirsiniz. Hayırlı doğumlar diliyorum
Büyük ihtimalle yaşancı sancılarımız başlamıştır. Bunlar düzensiz vücudu Doğuma hazırlayan sancılardır.
Doktorunuz önemli bir şey görseydi sizi de kendini de zora sokmazdı diye düşünüyorum.
Sonuç olarak açılmanız yok denmiş.
30. Haftadan sonra benimde bu tarz sancılarım olmuştu.her hafta neredeyse doktora gider olmuştum. Gerçekten Doğum sancılarınız başladığında aradaki farkı sizde göreceksiniz.
İçiniz yinede rahat değilse başka bir kadın doğumcuya gidebilirsiniz.
İnş sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Teşekkür ederim yorumunuz için bana doktor 10dan fazlası normal değil ağrısiz olucak demişti bende ondan fazla ağrılı yaşıyınca endişe ettim bana birde erken başlamiş ne dedi kuzenim korktum ondan evet diyorum zaten bunda böyleyse gerçekte düşünemiyorum canım Rabbim kolaylık versin hepimize siz doğum yaptınız mı kaçta yaptınız :)
Amin inşallah 36 35i görsem yeter bende anne olmak büyük nimet ve zorlukları var elbette bende daha şimdiden kaçıyorum ama baş aşağı dönmüş ne güzel dedi doktorİnş sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Ben yalancı sancılardan çok fazla çektim biliyorum. Artık en son doktora gittiğimde 38+3 ‘te yarın gel sezaryenle alalım dedi.kadın benden bıkmıştı resmenve o gece gerçek sancılarım başladı kanamam oldu sabah ezanında gittik hastaneye. Doktorumun normal Doğum ısrarına rağmen sezaryenle doğum yaptım. Tabi 13 yıl önce. Bir daha da yetti bir daha Doğum telaşıyla uğraşamam dedim kapattım çocuk mevzusunu
Öyle yapayım sabah erken gideyim teşekkür ederim amin cümlemize inşallahİhmal etmeyin içinize sinmeyen bir durum varsa mutlaka başka bir doktor baksın mutlaka sağlıkla doğsun inşallah
Sağ olun öyle yapacam inşallah kontrolleri iki haftaya düşürdü zaten ama bilgi alamayınca endişe ediyorum bende haliyleYalancı sancı yaşamış olabilirsiniz
Normalde doğumdan önce hastanede yatarken saatte bir sancıyla bakılır.
Doğum yapılacak gün mesela sabahtan sancı basliyor ama aralıkları az oluyor o zaman da bekliyoruz
Tam doğumdan 1-2 saat önceki sancı yalancı sancidan çok farklı.
Muhtemelen az zamanınız kalmış ama 1 hafta 10 gün önce de bu sancılar aralıklı olarak görülür.
Baktınız ağrı geçmiyor ve takrarliyor ihmal etmeyin.
Acile gidin orada da sanciya bakarlar.
Başka doktora da gidin içiniz rahat etsin.
Anladım canım bu yalancı sancılar her gün oluyor diyelim ihtimal olarak biraz daha yakın tarihte doğum yapmak anlamına gelmiyor galiba zaten olacak olduktan sonra öngörülmeyebilir deYalanci sancilardir veya bebek hareketleridir. Onlar da nst’de sanci olarak gorunur. Parabolik egride seyretmeli. Oyle degilse doktor onemsememistir hakli olarak
Hih canım 50lerde böyleysem ben düşününemiyorum dedim eşime ciddenŞöyle söyleyeyim, gerçek doğum sancısı olduğu zaman şunu düşünüyorsun; ya doğum başladı ya ölüyorumBen de 3-5 defa doktora gittim, sancı sancı diye. Hep bana gelince anlayacaksın dediler. Bir geldi tam geldi. Anladım
Yok yok benim de her gun oluyordu, kac kere acile gittim, 38+6’da dogduAnladım canım bu yalancı sancılar her gün oluyor diyelim ihtimal olarak biraz daha yakın tarihte doğum yapmak anlamına gelmiyor galiba zaten olacak olduktan sonra öngörülmeyebilir de
Yok yok benim de her gun oluyordu, kac kere acile gittim, 38+6’da dogdu
Maşallah güzel vakitte gelmiş bende 36ya gelsem yeterYok yok benim de her gun oluyordu, kac kere acile gittim, 38+6’da dogdu
Yok yok icerde ne kadar kalirsa o kadar iyi. 40 haftalik doganla 38’lik doganin emme gucu bile farkli oluyor. Hic endiselenmeyin, yasadiginiz seyler normal. Ha kasilmalar duzenli olur, yavas yavas artip, yavas yavas duser ya da baska bir sey olursa tabi ki gidin hastaneye ama bu anlattiginizi cogu hamile yasamistir. Bir de 50 sanci falan sayilmaz, sakin olunMaşallah güzel vakitte gelmiş bende 36ya gelsem yeterfazlasında gözüm yok
Saat başı bazen iki saate 50 saniye kadar sürüyor bazen 30 sn öyle canım teşekkür ederim insan bilmeyince :)Yok yok icerde ne kadar kalirsa o kadar iyi. 40 haftalik doganla 38’lik doganin emme gucu bile farkli oluyor. Hic endiselenmeyin, yasadiginiz seyler normal. Ha kasilmalar duzenli olur, yavas yavas artip, yavas yavas duser ya da baska bir sey olursa tabi ki gidin hastaneye ama bu anlattiginizi cogu hamile yasamistir. Bir de 50 sanci falan sayilmaz, sakin olun
Ama duzenli degil, o yuzden adi yalanci sanciSaat başı bazen iki saate 50 saniye kadar sürüyor bazen 30 sn öyle canım teşekkür ederim insan bilmeyince :)
Sağ ol canım çok yardımcı oldunAma duzenli degil, o yuzden adi yalanci sanci