E Ekara Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2018 3 0 36 44 10 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ekara #1 sancaktepe prof dr ilhan varank hastanesi kadin hastalıkları bölümüne gidenler var mı? Hangi doktorlara gittiniz ve yaklaşımları nasıldı?
sancaktepe prof dr ilhan varank hastanesi kadin hastalıkları bölümüne gidenler var mı? Hangi doktorlara gittiniz ve yaklaşımları nasıldı?
ozlem nonan Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 85 39 88 46 3 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ekara #2 Ekara .!.: sancaktepe prof dr ilhan varank hastanesi kadin hastalıkları bölümüne gidenler var mı? Hangi doktorlara gittiniz ve yaklaşımları nasıldı? Genişletmek için tıkla... 1yıl öncesinin konusu ama Niyazi Tuğ diyorum beni fsmde ameliyat etmişti .Allah bin kere razı olsun ondan
Ekara .!.: sancaktepe prof dr ilhan varank hastanesi kadin hastalıkları bölümüne gidenler var mı? Hangi doktorlara gittiniz ve yaklaşımları nasıldı? Genişletmek için tıkla... 1yıl öncesinin konusu ama Niyazi Tuğ diyorum beni fsmde ameliyat etmişti .Allah bin kere razı olsun ondan