Sanal tanışmadan, gerçek dostluğa

mavibisiklet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
365
12
43
İnanmak zor ama ben herşeyin bireyselleştiği hatta bencilleştiği bu dünyada sanalda olsa dostluğu baki tutabileceğimiz kanısındayım. Ve bu kanımın oluşmasınıda sağlayan dostlarım var benim. Ben şimdi burda onları bekliyorum ama forum başlığını okuyupta buna inanmak isteyen arkadaşlarımı da elbet burda görmeyi isterim.

Bu dostlarım kimler mi tüm hamilelik sürecini birlikte geçirdiğimiz birlikte doğurduğumuz, kuzularımızı birlikte büyüttüğümüz canlarım benim. Burda kuzucuklarımıza dair, bize dair, hayata dair ve elbet eşlerimize dair konuşmak istiyoruz. Sizde yeni soluk olmak isterseniz bize, buyrun elbet

Güzel paylaşımlar dileğiyle

Güzel bir konu olmus. Öyle bir günde yasiyoruz ki dost bildiklerimiz düsman düsman bildiklerimiz dost olabilir. Amma velasil kime güvenebilecegini sasiriyor insan. Sanalda da bence gayet tabi hayirli dostluklar kurulabilir. En önemlisi sanalda tansitigin bir insanla daha kolayca sohbet edebilirsin cünkü ilk zamanlarda sadece bir yandan anlatirsin bir yandan dinlersin. Dolayisiyle arada bir güven olusuyor cünkü biliyorsan ben ona bir derdimi anlatsam o beni dinleyecek onun bir derdi olursa ben onu dinleyecegim. Tabiki sanali kullanabilene cok yararlidir ama kullanmasini bilmeyeni icin ne dost ne arkadas nasip olur diye düsnüyorum. Rabbim bizlere hayirli dost olmayi nasip etsin insallah ve hayirli dostlarla alakadar olmayi nasip etsin.

kaydirigubbakcemile5

Beni de aranıza alır mısınız acaba? ben İstanbul'a geleli 3 sene oldu eşimden ayrıldım ve haziran ayında 4 yaşını dolduracak bir kızım var...Lütfen beni de alın lütfeeen :)

yagmur2005 aldık gitti senide aramızakaydirigubbakcemile3
sessizlik sende hoşgeldin!
hediyecim ezoşta uyudu bende biraz işlerime bakiim.görüşürüz sonra yine

Çok teşekkür ederim...hoşbuldum bende...Neyse benim mesaim başlıyor...sonra görüşürüz...çok sevindim çooook :)

selam kızlar benide alın aranıza bende çok istiyorum burda dostlar edinmek istanbuldayım 4yıllık evliyim 21aylık bir oğlum var

Kızlarrr anca gelebildim.. :)
Hediyecim, özlemcimm hayırlısı olsun yeni forum. :)

izabelle,cimcime hoşgeldinizzzzz.oyy kalabalıklaşıyor forumumuz ne güzelkaydirigubbakcemile2
sabişimmmm,hoşgeldin canımmmmm!!!!bundan sonra hiç kopmayacagız inşallah.kızlara söyledinmi?

oooo pınarcım gelmişşşşşş,hoşgelmişşşşşşş.
ayy cok mutluyumkaydirigubbakcemile2
gerci siteye alışamadım henüz,zorlanıyorum

X