- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.790
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Hem de nasıl varSanal market bağımlılığı diye bir şey varmış he. Valla ilginçyaşadığın yerde her yer bim, şok falan değil mi? Yakin oturuyoruz muhtemelen senin de öyledir ben çıkmak istemiyorsam her şeyi eşime aldırıyorum işten gelirken. Sen de öyle yap?
Benim hep kendime söylediğim şey şuydu, mesela kaşar alacağım migros'a bakıyorum yok getir'e bakıyorum en uygun neyse onu alıyorum. Bi nevi ben de araştırıyorum yaniBende migros abonesiyim.ama en çok trend yol bana göre bisi almıyorum ihtiyaç. Ama ben normal markete gidince çok harcıyorum paraya hiç bakmıyorum insanlar ucuz nerd3 araştırıyor.
Keşke burada da migros olsa ya valla bimden şoktan daha çok mutlu ederdi beni. Bi de dediğim gibi maddiyat bi yana günde 200 adım atmamı artırırım en azındanevin altında migros vardı arada şöyle gezip geliyordum şimdi deprem sebebiyle yakınlarda migros ve bim kalmadı.
yine de düşüncen çok güzel maddi olarak çok katkısı olacaktır ben de katılıyorum
Sil gel anam ben maruz bırakma terapisi uyguluyorum, çat diye mahrumiyet bölgesi yaratacaksınBana da yemek siparis uygulamalarini biraktirir misin orange hocam?
Pazartesi baslasam olur muSil gel anam ben maruz bırakma terapisi uyguluyorum, çat diye mahrumiyet bölgesi yaratacaksın
Pazartesi başlanan uygulama diyeti haramdır günahtır!!Pazartesi baslasam olur mu
bırakmadan son bir indirim haberi verebilir miyimBana da yemek siparis uygulamalarini biraktirir misin orange hocam?
Yolla gelsinbırakmadan son bir indirim haberi verebilir miyim
Ver hadibırakmadan son bir indirim haberi verebilir miyim
File market özencim var keşke burda da olsaBen de gece bu zincire File marketi ekledim işte nolsun
Vallahi 2 senedir bu semtteyim ayağımın altındaki markete 1 belki 2 kere gitmişimdirHayırlı olsun orance şaka yapıyorum ama benim de bu ay çoğunu gidip ben alayım diye bir planım var.
Hareketsizlik konusu bize de çok sıkıntı önceden gitmeye üşenince alınmıyordu şimdi 10 dk ya kapıda. İyi bir şeyi kötüye kullanıyoruz.
şaka şaka o kadar niyetlenmişsin hiç bozar mıyımVer hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?