- 15 Ağustos 2016
- 127
- 126
- 18
- Konu Sahibi Leopardesenlitayt
Merhaba, öncelikle internete sadece gece girebiliyorum diyeyim. Önceki konularını görüceksinizdir zaten. Eşimi skype üzerinden bir kızla yazışırken ve dahi sanal sex yaparken yakaladım. Ve ertesi gün ona çorap dahi bırakmadan evi terk ettim. O kırgınlık, kızgınlık, utanç, acı, gerçekten ama acı beni mahvetti. Ben çözümler ararken o kızla iki buçuk ay yazışmış. O kadar çok şey var ki yazacak ama o kadar gücüm tok ki hala şoktayız ailecek. Bilen kişi çok az ama onun ailesinde ve arkadaşlarında kim varsa hepsine yazışmalarını gönderdim. Bu kızgınlık bir süre gitti. Evre evre o kadar duygu yaşadım ki. Şu an ki 3 hafta falan oldu sorgulama evresindeyim uzun zamandır. Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Onu affetmem çok zor ama bu yaptığı şeye onu nelerin götürdüğünü anlayabiliyorum. Terapiste gidip, destek alıp devam etmek istiyorum ama birbirimizin yüzüne bakacak halimiz kalmadı diyor. Sabırsızlanıp çözmek istiyorum. Benimle konuşurken hala ağlayan, utanan bir adam bu adam. Uzun oldu baya hakkınızı helal edin. Yazmak istedim sanki paylaşırsam daha kolaylaşacak gibi geldi. Şimdiden teşekkür ederim.