• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal ilişki?

Leopardesenlitayt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
127
126
18
Merhaba, öncelikle internete sadece gece girebiliyorum diyeyim. Önceki konularını görüceksinizdir zaten. Eşimi skype üzerinden bir kızla yazışırken ve dahi sanal sex yaparken yakaladım. Ve ertesi gün ona çorap dahi bırakmadan evi terk ettim. O kırgınlık, kızgınlık, utanç, acı, gerçekten ama acı beni mahvetti. Ben çözümler ararken o kızla iki buçuk ay yazışmış. O kadar çok şey var ki yazacak ama o kadar gücüm tok ki hala şoktayız ailecek. Bilen kişi çok az ama onun ailesinde ve arkadaşlarında kim varsa hepsine yazışmalarını gönderdim. Bu kızgınlık bir süre gitti. Evre evre o kadar duygu yaşadım ki. Şu an ki 3 hafta falan oldu sorgulama evresindeyim uzun zamandır. Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Onu affetmem çok zor ama bu yaptığı şeye onu nelerin götürdüğünü anlayabiliyorum. Terapiste gidip, destek alıp devam etmek istiyorum ama birbirimizin yüzüne bakacak halimiz kalmadı diyor. Sabırsızlanıp çözmek istiyorum. Benimle konuşurken hala ağlayan, utanan bir adam bu adam. Uzun oldu baya hakkınızı helal edin. Yazmak istedim sanki paylaşırsam daha kolaylaşacak gibi geldi. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle internete sadece gece girebiliyorum diyeyim. Önceki konularını görüceksinizdir zaten. Eşimi skype üzerinden bir kızla yazışırken ve dahi sanal sex yaparken yakaladım. Ve ertesi gün ona çorap dahi bırakmadan evi terk ettim. O kırgınlık, kızgınlık, utanç, acı, gerçekten ama acı beni mahvetti. Ben çözümler ararken o kızla iki buçuk ay yazışmış. O kadar çok şey var ki yazacak ama o kadar gücüm tok ki hala şoktayız ailecek. Bilen kişi çok az ama onun ailesinde ve arkadaşlarında kim varsa hepsine yazışmalarını gönderdim. Bu kızgınlık bir süre gitti. Evre evre o kadar duygu yaşadım ki. Şu an ki 3 hafta falan oldu sorgulama evresindeyim uzun zamandır. Ona yaşama ve kendini ifade alanı bırakmadığımı, memnuniyetsiz, mutsuz, asık suratlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Onu affetmem çok zor ama bu yaptığı şeye onu nelerin götürdüğünü anlayabiliyorum. Terapiste gidip, destek alıp devam etmek istiyorum ama birbirimizin yüzüne bakacak halimiz kalmadı diyor. Sabırsızlanıp çözmek istiyorum. Benimle konuşurken hala ağlayan, utanan bir adam bu adam. Uzun oldu baya hakkınızı helal edin. Yazmak istedim sanki paylaşırsam daha kolaylaşacak gibi geldi. Şimdiden teşekkür ederim.

Seviyorsan yapmayacaktın. İlk vukuatımıydı?

O kızgınlıkla yaptım valla he pişman mıyım hayır sonuçta yaparken utanmıyor da bilinince mi utanıyor diyorum hala
Herkes adama sapık gözüyle bakıcak.
Utansa ne utanmasa ne.
Zaten içinizde affetmemişsiniz,
Niyetin varsada gercekten affetmeden ınanmadan tekrar çıkma o yola yoksa evlılıgınızın dıger yarısı her kavgada benı aldattınlarla devam eder.

Hiçbir şey aldatmanın sebebiolamaz. Ne demek ya gülmedimde şöyle böyle belki kötü bir dönemdi sizin için. O böyle olsa siz aldatacak mıydınız ? Neden böyle olduğunuzu sorgulamak yerine aldatmak nedir? Kendisine evliliğine saygı duymayan birne geri dönmek ancak sağ yanağım çok acımadı birde sola vur demekten başka bir şey değildir !!!

Çok geçmiş olsun ama asla kendinizi suçlamayın, suratsız bir kadına dönüştüğünüzü düşünüyorsanız mutlaka nedenleriniz vardır altında ya da mutsuzluğunuzun.

Öte yandan söylediklerinizi anlayabiliyorum, akıllı / empati yapan birine benziyorsunuz, evliliğinizde tükenmeler yaşadınız belki karşılıklı. Bence her şey insanlar için, adam pişkin pişkin gidip manita peşinde olsaydı haşa o zaman ay bırakın derdim de utanmış falan, belki onu dinlesek onun da nedenleri var.

Hiçbir şekilde böyle olmasa keşke ama ben çok büyük aşkla evlenen arkadaşlarımda bile böyle tükenmeler olduğunu gördüm, özellikle kadınlar evde mutsuzlaştıkça -gerçi yine erkeklere bağlı nedenlerden- o sevgi de bitiyor, adamlar da sapıtıyor. Evli olmadığım halde bu durumda bütün hayat düzenini bir anda yıkma cesareti bulamamalarını da anlıyorum açıkçası. Dediğim gibi her şey insanlar için, kalbinizi dinleyin bence. Sabırlar

Back