sanki ben konuşuyorum gibi geldi. söylediğin şeyin altına imzamı atarım vesselam. sırf bu yüzden face hesabımı yıllardır kullanmıyorum, geçen yıl da kapattım. seyahat etmek, varlıklıysan yurtdışı, yoksa yurtiçi fotoları, şunu yedim, şunu biiiiip. off ya. yıllarca gözetlemeyi severiz sanıyordum yanılmışım. gözetlenmeyi seviyoruz. hepimizde bir kim karadishan hastalığı oluştu. elgördülük yaşama hevesimiz ayyuka çıktı. bi kot bi tişörle gidilir markete. düğüne gider gibi sokkta geziyoruz. postmodernik denilen illet moda zevk çıtasını yerlebir etti resmen. abuk subuk renk karışımları, saçlar, kıyafetler, eşyalar, müzikler... benim çok kötü bulduğum, evde bile giymem dediğim şeylere avuç dolusu para veren bir güruh. yok mu arkadaşlar normal kalan?
ben ben ben... dünya 'ben' olamadan dönmez saplantısı. tabii ki artık ego delirir. süperego yokolduğu için neyle denge tutturulacak. 'fakirler ölsün, porche dan sevgiler' diyen bi gençlik. vah ki vah.
birşeye sahip olmak için herşeyin mübah sayıldığı bir paradigmayı kabul etmiyorum.
muzlupasta72, harika bir konu. yüksek yapsam tez yazardım. konu başlığım mı;
sosyolojik çöküşün başlangıcı 'sanal ego ve karadishan yanılgısı'