Anket Sanal Bebek Oynadınız Mı ?

Sanal Bebek Oynadınız Mı ?

• evet

OY: 36 87,8%
  • hayır

OY: 5 12,2%

• Ankete Katılan
    41
Hey gidi gunler heyyy
Az mı oynadım ya ama hiç buyutemedım. Hep ölurdu

oynamaz mıyım sarıydı benimki baya da yaşıyodu benimkiler bende anne sayılırım bende

Ay oynadım kııız benim kendimin yoktu arkadaşımın sanal bebeğiyle oynardım ayy ne günlerdi beee şimdi gerçek gibi et bebekler çıktı

şimdilerde meşhur konuşan kedi var. sanal bebeğin teknolojik hali gibi. karnım acıktı, uykum geldi, dişlerimi fırçala falan diyo. onu gördükçe sanal bebek anılarım canlanıyo

O zamanlar modaydı oynamayan bilmeyenler yoktu hatta aileler bile sanal bebeğini almayı unutmayın derlerdi ha benimle bebek hep ölüyordu o ayrı pis katil beni kaç tanesini öldürdüm doymadım ne günlerdi ya:)

büyük bi hevesle ilkokulda harçlıklarımdan biriktiripte yeşil bi tane almıştım ama gece gündüz elimden düşmediği için babam sobaya atmıştı hala içimde hevesi var.yine alıcam işte

Oynamazmıyım. Yemek yedim altını temizle oyun oyna ilgilenmessen ölür.

Benim hep ölüyor du bi büyütemedim

Kardeşim var hergün barbie bebek indirtyr bana makyaj falan yapıyr snra sıkılıp başka bir oyun indrtyr ::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…