bekar olsam boşan git derdim. ama evli ve çocuklu cevap verecek olursam bence bırak yapsın istediğini ama aynı özgürlüğü seninde eline alman lazım ki şartların eşit olduğunu görsün.. mesela sende bütün gece pc başında oturabilirmisin?? eşinin sana olan davranışları nasıl? bir değişme var mı? şahsen ben kocamın beni sevdiğinden eminsem evde ilişkimizdede sorun yoksa.. kavga gürültü vb gibi.. her istediğimde özgürsem gerisini önemsemem.. şimdilerde gidermiş terkedermiş yok msn de yabancı varmış aşık olurmuymuş.. önemli değil diye düşünüyorum. zaten eşimde evde pc kullanmıyor ama boş dersi olduğunda ve okulda ne yapıyor orasını bilemem her dakika yanında olmam imkansız. aynı şekilde benimde ne yaptığımı nasıl yaşadığımı eşim bilemez.. kalıp savaşmak mı kaçmakmı sen seç ama unutma zamanla geçiyor bu heveslerde..
canım eşimin bana karşı davranışların da bir değişiklik yok ama ben artık kabullenemiyorum böyle şeyle yapmasına birde bukadınların resim lerini cep telefonuna yüklüyor allahım mana sabır ver
cnm senin eşin bayağı yüzsüzlüğü ele almış.şimdi bu modellere ne yaparsan yap.istediğini yaptıramazsın.o yaşayacak bunları.bazı evlilikler bu çivili işkence tahtasından geçmek zorunda kalıyor malesef.bunlarla savaşmanın çok mükemmel yolları var tabi.ama çelik gibi sinirilere sahip olacaksın bir.ve birsüre eşine olan aşkına sevgine bir set çekceksin.çünkü aşırı duygusal tavırlarla bu problemin altından kalkamazsın.bir erkeğe onu umursamadığınızı hissettirmekten daha büyük bir ceza olamaz.ben böyle düşünüyorum.ama kararlı olacaksınız hele birde yüz göz olduysanıza .istemediğim halde hala yapmaya devam ediyorsan.bendeki değerin bu kadar.ne hasta olduğunda ilgilenirim ne yatakta ilgilenirim.seni çoktan boşardım ama bir yavrumuz var şu an küçük ama böyle devam edersen.seni anında boşarım imajı yaratın.allah sabırlar versin.olmadı gerçekten bırakın ne hali varsa görsün.inanın sadece kendimize yapıyoruz.olmadık şeylerle kendimizi yıpratıyoruz.biraz güven biraz güç başedemeyeceğiniz hiçbirşey olamaza.s.
canım eşimin bana karşı davranışların da bir değişiklik yok ama ben artık kabullenemiyorum böyle şeyle yapmasına birde bukadınların resim lerini cep telefonuna yüklüyor allahım mana sabır ver
canım ben eşimin yanında otursam benimle kavga ediyor bu benim için bir zevk diyor nevarmış herkes yapıyormuş
ya söylediği şeyi aklım almıyor kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?