bekar olsam boşan git derdim. ama evli ve çocuklu cevap verecek olursam bence bırak yapsın istediğini ama aynı özgürlüğü seninde eline alman lazım ki şartların eşit olduğunu görsün.. mesela sende bütün gece pc başında oturabilirmisin?? eşinin sana olan davranışları nasıl? bir değişme var mı? şahsen ben kocamın beni sevdiğinden eminsem evde ilişkimizdede sorun yoksa.. kavga gürültü vb gibi.. her istediğimde özgürsem gerisini önemsemem.. şimdilerde gidermiş terkedermiş yok msn de yabancı varmış aşık olurmuymuş.. önemli değil diye düşünüyorum. zaten eşimde evde pc kullanmıyor ama boş dersi olduğunda ve okulda ne yapıyor orasını bilemem her dakika yanında olmam imkansız. aynı şekilde benimde ne yaptığımı nasıl yaşadığımı eşim bilemez.. kalıp savaşmak mı kaçmakmı sen seç ama unutma zamanla geçiyor bu heveslerde..
canım eşimin bana karşı davranışların da bir değişiklik yok ama ben artık kabullenemiyorum böyle şeyle yapmasına birde bukadınların resim lerini cep telefonuna yüklüyor allahım mana sabır ver