sana her gün yeniden aşık oluyorum...

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.559
13.533
773
Diğer
sana duyduğum bu aşk içime sığmıyor artık... bütün hücrelerime işledin.. evet daha önce de aşık oldum ama hiç biri bu kadar yoğun bu kadar derin değildi... sana duyduğum bu aşkı bilseydin inan kendini kıskanırdın... her saniye bıkıp usanmadan seni izleyebilirim... evet saatlerce günlerce bıkıp usanmadan gözlerini, o sıcacık gülüşünü, güldüğünde gözlerinin içinde parlayan işiği izleyebilirim... alev alev yanıyorum tenin tenime değdiği zaman, ellerin kollarıma dokunduğunda içim sıcacık oluyor, hele bugün ölecektim heyecandan... seni monitörden koordinasyon sınavın sırasında izlerken içim titredi... düşüp bi tarafına bişi olucak diye öldüm korkudan.. senden çok ben heyecanlandım... yarın gene izlicem seni mekik koşusu koşarken, inşallah kazanırsın sevgilim. aşk dolu geçen 7 aydan sonra bile sana hala ilk günkü gibi aşiğim, ne gibisi fazla bile her gün yeniden aşık oluyorum sana... hayattaki duruşun, dimdik oluşun, kollarında duyduğum o ıpılık güven, kocaman ellerinde yüzümü okşaman, aşkımızın arkasında dimdik duruşun, bütün dünyaya sevgini haykırman, çocukça yaptiğim bütün kaprislere olgunca gülümsemen, kıskandığında belli etmemek için gösterdiğin çabalar =)) , ailenin yanında beni utandıran öpücüklerin ( aşkım walla çok ayip annenin yanında mucuk mucuk öpüosun beni her fırsatta sonra ben utancımdan yüzlerine bakamıyorum.) offfffff offffffff sen başıma gelen en güzel şeysin, sana her yeni doğan güneşle yeniden aşık oluyorum ve seni kaybetmekten çoook korkuyorum... benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…