Sana en yakın kitabı al ve 70. sayfasını aç 8. cümleyi yaz

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
arkadaşlar herkes kendisine en yakın olan kitabın 70. sayfasını açıp 8. cümlesini yazsın ayrıca kitap ismide belirtin. Bakalım neler çıkacak ben başlıyorum

Kitabın adı Umutsuz Aşkın Gözyaşları: Birer birer anlaşılır hale gelen gölgelerin arasında ilk seçtiği Drew'unkiydi. :KK31:

"yağan karları ve orada beni bekleyen köpekleri anlatmaya çalıştım."

Anne Rice Beden Hırsızı:KK53:

dışarda kar yağıyor bu güne uygun bir kelime oldu :KK1:

Son düzenleme:
"Bütün bir tecrübenin ,ilgili algılarla birlikte beynin bir noktasında saklanması tuhaf geliyor ama durum bu."
Ken Grimwood-Kayboluş

bir daha yaz, bir daha yaz baskılarıyla tekrar çağırdım.
PuCCa -Allah Beni Böyle Yaratmış

Mahalli idareler ile DGM'lere ilişkin hükümler ise ilgili kanunların yayımlanmasıyla yürürlüğe girer. TC Anayasası.

Ateş Piramiti - Arthur Machen

Söylendiğine göre, bazen tam anlamıyla aklını kaçırmış biri gibi inleyerek, bazen ağır bir komaya girmiş gibi bir hafta yatağından çıkmamış; kocasını yitirmenin verdiği acıyla aklını oynattığını düşünmüşler ve bir süre, doktorlar yaşayacağına ihtimal vermemişler.

"Başbelası! İnsanın altı ay karnında çocuk taşımasının ne güç olduğunu bilmiyorsun tabii! "

Vasconcelos__Şeker Portakalı

"Beni aramalıydın, işini kaybettiğinde."

Krıstın Hannah- Sevgi Uğruna Yaptıklarımız

Kot pantolonu ve yaka düğmeleri açık beyaz gömleğinin üstüne lacivert, ince çizgili bir ceket giymişti. E L James Karanlığın Elli Tonu:KK14:

Eskiden, özür dilemek, işlenen korkunç bir suçun bağışlanabilmesi için yakarış anlamına gelirdi.

Seksen ikinci paralelin ustunde konuslanan Delta Gucu o an ne ucuyor, ne de savasiyordu.

Dan Brown - İhanet Noktasi

Marc çalışmak için buraya çok sık gelmişti, özellikle de Limier'nin eski cinayetlere ayrılmış özel sayfalarında yayımlanan ''Tarihin Karanlık Dosyaları'' adlı sütunu hazırlarken.

Jean-Christophe Grange-Siyah Kan

Neden söylemedin? beni kucağından indirdi ve ayağa kalktı. E L JAMES Özgürlüğün elli tonu:KK14:

X