• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Yerleşme Kanaması yaşadım, emin olamıyorum...

Ben adet olmam gereken günde yaptrdm yani pazar 60.85 çıktı bgn bi daha yaptrdm sonucu bekliyorum inş yükselmiştir ..

yükselmiştir cnm merak etme benimkide çok düşüktü 6,5 tu cuma 190,5 olmuş bida kan vermicem p.tesi kese için gidecem o zaman veririm sürekli kan vermekte iyi değil aslında sonucunu alınca 10 gün bekle cnm benim gibi

yükselmiştir cnm merak etme benimkide çok düşüktü 6,5 tu cuma 190,5 olmuş bida kan vermicem p.tesi kese için gidecem o zaman veririm sürekli kan vermekte iyi değil aslında sonucunu alınca 10 gün bekle cnm benim gibi
Sabredemiyorum ki gebelik sonucunu bile böyle merakla beklememistim vallahi :) ama bidaha yaptrmicam inş bnde haftaya gideyim doktora diyorum kese ancak gözükür ..:KK51:

hadi hayırlısı tatlım geçmiş olsun:) sıcak bir şeyler içersen rahatlarsın..
inşallah istediğin zamanda istediğin koşullarda evladını kucağına alırsın. sevgiler.
Çok teşekkür ederim, bugün düne nispeten daha rahatım. Doktor randevusu için bahane oldu bana. ayın 30 unda kontrole gideceğim, bakalım ne olacak. İlk defa kadın doğumcuya gideceğim acaip hissediyorum kendimi. Rabbim isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah.

Back
X