• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Yerleşme Kanaması yaşadım, emin olamıyorum...

clovepink

Silinmeyen Hatıralar....
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
281
11
318
Malatya
Kızlar merhaba,

Son adetim 25 eylül 1 ekim arasıydı. Düzenli olarak 28 günde döngüm kendini tamamlıyor. Buna göre 22 ekimde adet olmam lazımdı. Ama olmadım... Tam kırmızı mıydı bilemiyorum bir kaç damla kan vardı sadece; kesildi. Sonra ki gün rengi görebilmek için peçete koymuştum, kahverengi leke vardı. Yine kesildi... Sonraki gün yine açık kahverengi lekelenme vardı. Onun dışında hiç bi kanama olmadı, sadece (afedersiniz) kurulamak için sildiğimde peçetede hafif bi pembelik oluşuyordu. Dün akşamdan beri oda yok. Sağ kasığım ağrıyor, onun dışında bi anormallikte yok. Acaba soğuk algınlığından filan mı gecikti dedim ama ilaç filanda kullanmadım, ateşim de çıkmadı. İkilemde kaldım. Fikri olan ???

Düzenli adet görüyorsanız yerlesme kanamasi olabilir ama hamile degilseniz kistte olabilir bunun en kesin sonucunu kan tahliliyle öğrenebilirsin tatlım :anneadayı:

Kandan önce evde test yapmayı düşünmüştüm ama bilemiyorum. daha önce sadece bi defa gecikme yaşadım, iltihap varmış. Tedavi gördüm şu an bi sorun yok iltihapla ilgili. Kendimi hazırlamakta istemedim ama bi garip oldum.

Kandan önce evde test yapmayı düşünmüştüm ama bilemiyorum. daha önce sadece bi defa gecikme yaşadım, iltihap varmış. Tedavi gördüm şu an bi sorun yok iltihapla ilgili. Kendimi hazırlamakta istemedim ama bi garip oldum.
Sen her sonuca hazirlikli ol tatlım ama bnce böyle düşünüp kendni yiyip bitirecegine test yap rahatla en güzel çözüm :KK19: bnde yaşamıştım önce pembe geldi sonra iki defa açık kırmızı geldi adet oluyorum sandim ve elh hamileyimmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::KK71:

Bende ayni sizin gibiydim ve spiralim vardi bugun cikarmaya gittim ve rahimimde yara oldugunu ogrendim arkadaslar

Sen her sonuca hazirlikli ol tatlım ama bnce böyle düşünüp kendni yiyip bitirecegine test yap rahatla en güzel çözüm :KK19: bnde yaşamıştım önce pembe geldi sonra iki defa açık kırmızı geldi adet oluyorum sandim ve elh hamileyimmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::KK71:

Hayırlı uğurlu olsun, kimseye söylemek istemedim. epey bi bakındım genel olarak yerleşme kanaması gibi görünüyor ama kısmet tabi ki. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun, kimseye söylemek istemedim. epey bi bakındım genel olarak yerleşme kanaması gibi görünüyor ama kısmet tabi ki. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kısmet tabi .. ben 1 gün kala evde yaptım çift çizgiyi gördüm silikte olsa umarım sende görürsün :)

Kısmet tabi .. ben 1 gün kala evde yaptım çift çizgiyi gördüm silikte olsa umarım sende görürsün :)

İnşallah, kimseye bişey söylemedim kesinleşsin diye bekledim. Yarına kadar nasıl sabrederim bilmiyorum. Yarın 6 gün geçmiş oluyor evde test yapsam çıkar herhalde. Sen kan tahlili yaptırmış mıydın? Belirtilerin neydi ?

bende de ağrı var kasıklarda ama üşüttüm ben ondan senin günün geçmiş test yap bence hamilesin:) hadi inşallaah

ya benim daha 5 gün var adete ama göğüs ağrısı falanda yok hamile olmadımı hissediyorum zaten o_O sende başka belirti yokmu göğüs ağrısı falan..

bende de ağrı var kasıklarda ama üşüttüm ben ondan senin günün geçmiş test yap bence hamilesin:) hadi inşallaah

Hayırlısıyla inşallah diyorum, Yarına kaldı artık. Başka bi belirti yok ama hiç bişey yok. Bi kaç ay öncesine kadar kasık ağrısı nedir bilmezdim. Fark ediyorum yumurtlama günlerinde kasık ağrısı var.

Göğüslerim bi kaç gün öncesine kadar daha dolgundu ama adete yakın diye önemsemedim. şimdi de hafif bi sızısı var, dokunmadan çok farkedilmiyor gibi.

idrarda cıkar bi hafta geçmiş ayy nası sabrediyosun ben çatlarım :D
Çatlarım bende normalde ama niyeyse beklemeyi tercih ettim. Bide araya hafta sonu girdi, nöbetçi eczane işine girmek istemedim. Küçük bi ilçede oturuyorum. bütün eczacıları tanıyorum, gitsem şimdi 50 tane soru. Duyulsun da istemedim. Yeni açılan bi eczane var yarın ona gider alırım artık.

üstüne görmüşsün herhalde cnm bence hamilesin bende merak ettim sonuç ney???

Nerdee sabahtan bu yana yataktan çıkamadım. Uyandım adet olmuştum. kanamam yoğun değil ama kasıklarım patlayacak sanki. adetliyim diye doktora gitmeye de erindim. Hayatımda böyle ağrı yaşamadım ben. 11 yıldır adet görüyorum ilk defa böyle bir kasık ağrısı yaşıyorum. hiç hafiflemiyor da.

hadi hayırlısı tatlım geçmiş olsun:) sıcak bir şeyler içersen rahatlarsın..
inşallah istediğin zamanda istediğin koşullarda evladını kucağına alırsın. sevgiler.

Back
X