Samsunlular buluşuyoruz

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 1

günaydın hanımlar

hadi bakalım güzel bir buluşma olur inşallah
fotoları bekliyorum sevgiler izmirden opuyorumnanaktan

günaydınn herkese..
pazar olması dolayısıla benim gelme yada gelememe işm henüz netleşmedi..
bakalım eşim balık konusunda kendi kararıyla gitmek isterse bende gelirim kızımı alıp..
neden pazar bu buluşma ya,neden?

canım tatil günüya pazar çalışanlar var onun için,haftaiçi olsa akşam olabilirdi oda ilçelerden gelenler için çok zor olurdu ama umarım gelebilirsin kandır şu kocişini yahu :))

gunaydın bacılar bugun son gun evet cok heyacanlıyım benım kocışi kandırdım allahdan bışe olmasa yarın gorusecez

anam nerde bu insanlar yarın buluşma var diye şimdiden süslenmeyemi gittiler acep:roflol::roflol::roflol::roflol:

şuan samsunda değilim ama katılmayı çok isterdim
gerçi eşim bu tür şeylere biraz karşı, ne işin var tanımadaın etmedin insarlarlan muhabbeti ama belki ikna ederdim
size çok güzel bir gün diliyorum
meşe tesislerini çok sevmesemde gündüz vakti yinede keyifli olurdu

canım aslında meşe tesisleri çok güzel, nezih bir yer ve manzara süper inşallah güzel bir buluşma olur iyi dileklerin için çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3

ARKADAŞLAR NİHAYET BÜYÜK GÜN GELDİ SAAT 13,00 DE :teytey::teytey::teytey:

MEŞE TESİSLERİNDE BULUŞMAYA AZ KALDI:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk:SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

gunaydın canım hadı bakalım bende sabırsızlıkla resımlerınızı beklıyooooruumm iyi gun gecırızsınız inşallah :içelim:

merhabaaaa, topiğe ilk gelen benim sanırım :)) çok güzel bir buluşmaydı ve çok eğlendim.hepinizle tanıştığım vr bugünü sizle geçirdiğim için çok mutluyum.sanırım sıcakdan bunaldığım için kendimi çok yorgun hissediyorum ama en az o kadarda mutluyum.başta beni bu topiğe davet eden gülnur ablacığım olmak üzere hepinize tekrar teşekkür eder ve yanaklarınızdan kocaman öperim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…