Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
bugün buluşmamız gerçekleşti çok güzel bi gündü bütün gelen arkadaşlara bu güzel gün için çok teşekkür ederim en kısa zamandada resimleri görmek istiyorum koca göbeğimle nasıl çıktım acepzemuszemus

Bana çok kısa gelse de çok iyi vakit geçirdim, ben de teşekkür ederim..O koca göbeğin Çok tatlıydı

evet gerçekten harika bigündü delikafadulden

gelen herkese çok tşkrlerr, yaknda yine yapalım şu buluşma işini yaa.

cadolozcum fotoları bekliorum eliftekiler geldi ama asıl toplu resimler gelmedi henüz, hemen açıcam topiği geldiği an..

en güzel senin göbiş çıktı hemmm :lepi:

Bana çok kısa gelse de çok iyi vakit geçirdim, ben de teşekkür ederim..O koca göbeğin Çok tatlıydı

cnmmm harikaydı bencede.. topikteki kızlara hava atıcam aşk-ı memnunun çarşafını gördüm ben, foto bile çekindim die :roflol:

slm herkese bende son anda yetiştim ama benim için çok güzeldi çok kısa kaldım o yüzden üzgünüm en yakın zamanda yine bir buluşma istiyorum kızlar..

ay demeyin kızlar öyle ben size ne dedim koca göbek değilim bne o bebek dedimakannehir göbek kocamdazemuszemus ay gelsin şu resimler artık çatlıycam bende zaten evde fotoyla çektirdim kocişe göbişime 2010 ocak annelerinin göbişlerine koyıcak bu akşam nasipse artık dünyaya göstercem göbeğimi son 13 günümdemafoldumben

ben de gelmeyi çok istedim ama perşembe günü doğum yaptım
benimle şakalaşmıştı grazyl buluşmada doğururmuşsun diye
fotoları merak ediyorum
cadaloz canım hastaneyi aramışsın ama facedeki soyadım kızlık soyadım değiştirememiştim
o yüzden yok demişler
aradığın için teşekkür ederim

a.s.

Aneeee ne güzel ya, Allah analı babalı büyütsün Birdahaki buluşmaya ikiniz beraber gelirsiniz :lepi:

allah analı babalı büyütsün canım ikinizde iyisinizya önemli olan o darısı bana

canım demek dogum yaptın allah analı babalı buutsun canım olsun bır dahakı sefer ınsallah canım bebek nasıl ıyı dımı opuyorum senıde bebegınıde

kızlar resimlere baktım çokda güzel çıkmışsınız hepinizde ben neden yarım çıkmışım anlayamadım neyse şakaydı bu arada dogum yapan arkadaşı kutluyorum allah analı babalı büyükmek nasip eder inşallah kızlar ben bişey anlamadım yakın zamanda yine buluşalım ya

ben kendımı begenmedım ama neyse gercekten super bır gundu arkadaslarımız da cok tatlıyıd hepsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…