Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
canlarım benim ben kimsenin üstüne şuç atmıyorum ama organizasyon sıfırdı bence ama yinede bu iletişim eksikliginden kaynaklandı bencede neyse problem deil artık

selam kızlar herkesden teker teker ozur dılerım buluşma evet pazar gunu olcaktı ama ne saaar belırledık nede mekan herneyse sızlere karsı çok mahcubum :kedi: ortadn kaybolmamın sebebi ben malum bogazlarım şişiyodu ve cuma gun hastalandım ve hastaneye gıttım doktor bademcıklerımın alınacagını ve ılerlerse bana zararı dokunacagını soyledı ve amelıyat oldum ınanınkı anca anca kendıme geldım baska bır sebebı yok tekrar ozur dılıyorum organızasyona gelınce henuz bışey bellı degıldı herkese ozelden atıyorum kımsede tık yok ben ne yapayımm arkadslarım benı affedın optum hepnızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok gecmiş olsun canımcım zaten benden başkada gelen olmamış konu sağlık olunca herşeyden önde gelir tabikide sen bunlara takılma biran önce iyileşmeye bak tekrar çok büyük gecmiş olsun

grazyl çok geçmiş olsun cnmmm :teselli:

başka zamana bi buluşma düzenler toplanırız hiç takma cnm, sahranın dediği gibi sağlık daha önemlia.s

a.s.

sagolun canlarım anlayış için bu buluşma olcak hemde okadar guzel olcakkı goruceksınız hepnızı optumm

sagolun arkadslarım kmınız buluşma olcak yere gıtmış bakın bız sevgı golu dedık ama kesın buluşcaz dıye bırsey soylenmedı saat bellı olmadı mekanda teklıfler farklı geldı bura harıç gelcek arkadaslarda vardı onalrada ulaşamdım yanı kotu bır baslangıc oldu ama ınsallah telafı edecem bunu

aboooooo buluşamadınız demekki üzülmeyin bayramdan sonra buluşursunuz

selam herkese hepınızın bayramı mubarek olsun nıce bayramlara hep beraber ınsallah

selam kızlar nerdesınız ya herkes buluşuyo şu yarım kalan buluşmayı dıyorum artık yapalımmı ne dersınız samsunlu bır kaç arkadasımız buluşmuşlar burda bız duruyoruz hadı kızlar beklıyorumm

bence buluşmaya gelecek olanların biraz hevesi kırıldı gibi geliyo bana eskiden her kez gelir bişeler yazardı şimdi kimsenin uğradığıda yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…