Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
benim pazar günü istanbuldan arkadaşlarım geliyor ama olmadı onlarıda alır gelirim yada onlar gelene kadar kalırım bi şeklide gelecem 5 dk. bile olsa grazyl o kadar uğraştı olmazsa olmaz ayıp olur,sevgi kafe felan olursa en azından yemek yeriz sizlerle akalım saatleri nasıl olur ama geliyorumm bu kesin ..

yha kızlar yağmurlar başladı sevgi cafede nasıl olcak.bide hanımlar lokali pazar günleri kapalı sanırsam

kapalı yeri varmı oranın ben bilmiodum orayı.. ii o zaman..

pazara herkes tamammı?

kapalı yeri varmı oranın ben bilmiodum orayı.. ii o zaman..

pazara herkes tamammı?

yal sevgili organizatörümüz yok ortalarda ama diyorum ya benim arkadaşlarım gelecek olmadı onlarıda alır gelirim onlar başka masada otururrrkaydirigubbakcemile2

evet ya hem o yok, hemde diğer arkadaşlarda pek yok kimsenin haberi olmazmış bide..

nie yan masada otursunlar anacım aynı masanın suyumu çıktı kaydirigubbakcemile3
hep beraber oturur muhabbet ederiz işte..

arkadaşlar yarın buluşma olacak hala net karara varamadık sevgi kafenin iç kısmı var sevgi kafede buluşacağız da saat kaçda buluşacağız arkadaşlar

kızlar saat kaçta buluşuyosunuz anladıgım kadarıyla sevgi kafede karar kılınmış misafirler var ama ben çok gelmek istiyorum gelmeyede çalışcam içeri taraftamı oturacaksınız kızlar

yha kızlar ben 13:20de çıkıyorum dershaneden.saat00 buluşsak çünkü 16:00 17:00 gibi misafirliğe gidicez teyzem almanyadan geldide :).sizede uyarsa tabi.bide birbirimizi nasıl tanıycaz???

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gelemicem ama konuyu açan arkadaşımız cumartesi günü giremeyebilirim nete demişti burda öle bişe okumuştum ben sanki fotolarınızı dört gözle bekliyorum...

kızlar saat kaçta olucak şimdi bu buluşma ve nerde sevgi cafe netleştimi??

nasıl tanıycaz birbirimizi, yakaya karanfil olayınamı giricez:gitme:

kızlar ben şimdi dershaneye gidiyorum daha nete girme olanağım yok sevgi cafe saat 14:00de orada olacağım üstümde:lepi: mavi jean beyaz triko siyah tunik şeklindede hırkam olucak ve kitaplar :lepi:
siz bni görünce el sallayınsositososito görüşürüz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…