Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13

grazyl

kocasının yavrusu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
402
0
116
Samsun
selam samsunlular sızınde bıldıgnız gıbı bır defa buluştuk ama bır defaya sus mu kalacak bu sefer topıgı ben açayım dedım bakalım ne kadar becebılecekmıyım gulnur ablacım valla baktım :sm_confused: kımse yok ben acayım dedım hadı bakalım samsunlular olarak hayırlı olur heyyyyyyyyyyy samsunlular benı mahcup etmeyın şimdıden sabırsızlanıyorum bakalım nasıl olcak hepınızı opyuorum arkadaslar hadı bakalım samsunlular nasıl buluışurmuş gosterelım herkeze

ben varım canım..
ama arabam yok yani toptepeden kızlarla indiğimiz gibi inemeyeceğiz:)))
ulaşım sorunu olmayan bir yer olursa ben seve seve katılırım..

hoşgeldın canım tabıkıde actım topıg ama senden baska kımse gelmedı tabıkıde buluşacagız ben azımle basladım bu işe ınsallah tamamını erdırecem sen otekı arkadasların numaraları varsa yonlendırırsen sevınırım sımdılk by canım optum tatlı kızını

bu buluşmayı hangi gün için planlıyosunuz bellimi arkadaşlar?

çalıstıgım için maalesef sizlere katılamıyorum ama hiçbirinizi tanımasamda burda tanısmayı umuyorum ve hepinize slmlarımı yolluyorum iyi eğlenceler kızlar

aaaaaaa samsunlular buluşuyomuşta benim haberim yokmuş..slm kızlar ben yeni üyeyim valla haberi duyunca çok sevindim.çalışıyorum ama aranıza katılıp sizi tanımak isterim.

aaaaaaa samsunlular buluşuyomuşta benim haberim yokmuş..slm kızlar ben yeni üyeyim valla haberi duyunca çok sevindim.çalışıyorum ama aranıza katılıp sizi tanımak isterim.

selam canım evet bu ıkıncı buluşma ama kımse yok ya herkez nerlerde :sm_confused: canım senıde buluşmamıza beklerım gunu tarıhı sana haber verırım gelmeye calışırsan cok sevınırım kaydirigubbakcemile5

çalıstıgım için maalesef sizlere katılamıyorum ama hiçbirinizi tanımasamda burda tanısmayı umuyorum ve hepinize slmlarımı yolluyorum iyi eğlenceler kızlar

selam calışıyosun demek hımm tarıhı geldıgı zaman hebr verırız canım gelebılırsen gelırsın tabıkjıde burda olman da cok guzel

ok tatlım sen tarihi bildir ben ayarlamaya çalışcam öptüm..

Hadi güzel Samsun'un güzel bayanları buluşun,fotoları koyun da sizi görüp Samsun hasretimi gidereyim...

Hadi güzel Samsun'un güzel bayanları buluşun,fotoları koyun da sizi görüp Samsun hasretimi gidereyim...

selam canım demek samsunlusun sende ne guzel olsun bacım sende senın demen gıbı foto lara bakarsın yanımızda olmasan da kalıbımızdesınkaydirigubbakcemile5

selam cnm hepinize hayırlı cumalar bende samsun buluşmalarını yakından takip ediyorum..hemşeloramıı tanımak mutlu ediyo beni....güzel buluşmanızın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

hmm samsun topiğine gelipte böyle güzel bi davet haberi verilince gelmemek olmaz demi

gunaydın kızlarrrmirmirmirmir naber ne yapıynuz bakalım buugn topıgımızı yanlız bırakmayın oldumu buugn samsunda cok guzel bır hava var guzel bır guzek gecer ınsallah hepınızı optum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ya dünle bugun samsunda hava çok güzel.kendimi dışarı atmak istiyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…