• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung Star Wifi 5233 Hakkında Sorum Olacak , İlgilenirmisiniz Kızlar.

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Mrb kızlar ,

babamı ikna edebilirsem bu akşam samsung star wifi almayı düşünüyorum.
benim merak ettiğim bir şey var bu telefonu kullananlar ve bilenlere soruyorum.
facebooka girdiğinde resimlere tıklandığında resimlerde gözüküyormu?
bu telefonun biraz daha düşük modeli ama ondada facebooka giriliyor onda ekran daha küçük olduğu için resimlere tıklanmıyordu sadece yazılar vardı aynı şey bundada yoktur heralde dimi?

canım 5 aydır kullanıyorum facebooka girdiğin zman resimler gözükmüyo sadece yazılar var ama genel olarak telefonumdan çok memnunum

mesengere hiç denemedim canım çünkü msn kullanmıyorum ben ama diğer büyün sitelete girebiliyosun hatta facebookda ücretsiz

wifi çekerken mi ücretsiz sadece yoksa normaldedemi ücretsiz
turkcellde kontör yükleyince ücretsz oluyodu heralde ama ben aveayım ya akannehir

canım facebook herşekliyle ücretsiz diğer siteler ücretli yada tarifene göre yada wifi varise bulunduğun ortamdan zaten yine ücretsiz oluyo o.facebook.comdan girersen ücretsiz girmiş oluyosun

aa çok iyiymiş canım ya..
neyse diğer sitelerede kablosuz ağ çeken yerlerde gireriz artık napalım
dokunmatik ekran nasıl kolay basılıyomu

kullanımı çok kolay canım yani sana soyle soyliyeyim ben bu teledonu almadan önce nette çok araştırma yaptım kullanıpda memnun olan görmedim bence tek eksik yanı kamerasının flaşsız olmadı onun dışında herşey çok güzel kullanışlı

çok sağol canım verdiğin bilgiler için tşk ederim.
bakalım hayırlısı inş alırım.
sen hangi rengini kullanıyorsun
beyazı çok hoşuma gitmişti benim

rica ederim canım bende beyazını kullanıyorum gerçekten çok hoş duruyo siyah ve pembesi var bide

Bende samsung M5650 lindy kullanıyorum 5 aydır ve çok memnunum tavsiye ederim ama resimler evet gözükmüyor,ama şarjı uzun gidiyo sadece foto çekmesini beğenmiyorum senin dediğin tel den eşim kullanıyor o da çok memnun.....

hmm evet şarjının uzun gittiğini bende okudum kullanıcı yorumlarında
şu an için kusur olarak flaşının olmaması ve facebookta resimlerinn gözükmemesi benim için ama yinede alınmaya değer

merhabalar..

ben bu telefonu nerdeyse 1 senedir kullanıyorum.. Internete girmedim çünkü internet için iş telefonumu kullanıyorum.. ama genel olarak bahsetmem gerekse mükemmel bir ürün.. kesinlikle tavsiye ederim.. tuşları kullanması çok kolay (ki ben ilk kez dokunmatik kullanıyorum) pratik bir telefon.. üstelik çok da dayanıklı.. 2 bebekle kaç kere yere düştü bilmiyorum ama ekranda çizik bile yok..

şimdiden hayırlı olsun canım a.s.

ayy olumlu yorumlar okudukça çok mutlu oluyorum ve daha çok hevesleniyorum almak içinnn :))
çok tşk ederm cnm bnde ılk kez dokunmatk kullanıcam

günaydınlaaarr....

dün akşam aldım kızlar beyaz rengini gayet hoş bir telefon :)
bu arada facebooka ücretsiz girmiyorki... :(( niye öyle dedin bana ikraa..
senin hattın turkcell ise ondan ücretsizdir ben aveayım bende ücretsiz değil
wifi çeken yerde girebilcem anca öyle ücretsiz

canım tekrar hayırlı olsun evet benim hattım turkcell bende girilebiliyor ama ben genel ozellik sanıyodum kusura bama eşiminki avea telefonlarımız aynı bide onunkinden deneyim bakayım

çektiğimiz resmi yada bluetothla falan telefona aktarılan resmi duvar kağıdı yaptığımda çok fazla yakınlaştırıyo onu düzeltmenin bi yolu varmı canım biliyomusun

Back