• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsung star (s5233) yardım

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
merhaba kızlar.Sizlere bi sorum olucak.ben 3 gün önce samsung star aldım (s5233) bugüne kadar nokia dan şaşmamama rağmen bu telefonu çok sevdim fakat msjları bi türlü hafıza kartına alamıyorum ya sim karta ya da telefon hafızasına kaydediyor ama ben çok fazla msjlaştığım için 50 msjda falan doluyor bu yüzden hafıza kartına kaydetmesini istiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı ?​

ben böyle bir sorun aşamadım telefonumda canım ya bende aynı marka aynı seriden aldım tabi yazalı çok olmuş hallettin mi sorunu

canım hallettin mi sorununu?ben de çok mesajlaşıyorum hafıza kartına alsam iyi olucak ama beceremedim bir türlü fisfisfis

kızlar burda görünce araştırdım biraz samsung star malesef hafıza kartına kayıt yapmıyomuş :olmaz:
eskiden samsung vardı bende de yanında verilen cdyle mesajlar bilgisayara kaydedilebiliyodu diye hatırlıyorum öyle yapın isterseniza.s.

Son düzenleme:
sağol loading önemli mesajlar oluyo ya da silmeye kıyamadığım :asigim: onları da pc ye kaydederim artık

kızlar buna bi çözüm buldum hihoyyyt
telefonda gelen mesajı açıyoruz orada sağ altta ''diğer'' yazıyo ona basıyoruz çıkan listede ''telefona taşı'' var ona basıyoruz.bu kadarcık opuyorumnanaktan
mesajımız sim karttan telefon kartına geçiyor.boshayallersmile

Back