Samsung şikayet

Hcrn42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
27
3
6
29
Merhaba kızlar samsung j4 telefon aldim ama alalı daha 1 ay oldu bu sıkıntıyı gösterip kapanıyor telefon cihaz asiri isiniyor uyarısından sonra otomatik kapatıyor kendini garantiye verdim ve kullanıcı hatası deyip 1030 tl masraf çıkardılar böyle bi saçmalık olabilir mi sizce telefonun kendi ederi ne kadar ki sinirlerim çok alt üst oldu kızlar başına böyle bi durum gelen var mı samsung tamamen pişmanlık:(

Eklentiler

• Screenshot_20181221-165041_Settings.webp
    Screenshot_20181221-165041_Settings.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 206
Samsung servisi öyle bir kazık attı ki bana, daha da kullanmadım, çok şımardılar.

Galaxy mini ilk çıktığında, servisinde müşteri olarak 2 ya da 3 kişi olurdu. O zaman kaliteli ilgi ve alaka vardı.

Boşuna uğraşmayın. Ben şikayet sitesine, o siteye, bu siteye yazdım.
Hatta telefonu aldıktan sonra, servisten memnun kaldınız mı diye aradıklarında bile anlatmıştım.

Şu suya dayanıklı telefonundan almıştım, şarj olmayınca servise verdim, hem geç verdiler, hem de aldığımda kapak açık uyarısı veriyordu.
Telefon hepten gitti, kullanıcı hatası diyip iki bine yakın para istediler.
Tüketici haklarına başvuracaktım, sonra yeni telefon hediye alınca uğraşmadım.

Cihazı hiç petek üstünde falan bıraktınız mı?

Telefonu çok uzun süre kullanıyorsanız ve arka planda kullanılan uygulamalar varsa aşırı ısınma yapar. Aşırı ısındığında da cihaz kendini güvene almak için kapanır. Yatarken falan yastık altına çok koyduysanız da olmuş olabilir.

Kullanıcı hatası olarak ne gösterdiler.
Eğer ki kabul etmediğimiz bi konu ise telefonun işlem görmeden tarafınıza iadesini isteyin.
İkamet ettiğiniz ilçenin kaymakamlığında bulunan tüketici hakem heyetine gidin, şikayette bulunun.
Belirli bir tarih verilir tüketici hak heyeti bilir kişi getirecek, siz gideceksiniz ve Samsungu temsilen yetkili gelecek.
Bilir kişi sizi haklı bulursa paranızı iade alacaksınız.

Cihazı hiç petek üstünde falan bıraktınız mı?

Telefonu çok uzun süre kullanıyorsanız ve arka planda kullanılan uygulamalar varsa aşırı ısınma yapar. Aşırı ısındığında da cihaz kendini güvene almak için kapanır. Yatarken falan yastık altına çok koyduysanız da olmuş olabilir.
Hayır hiç petek vs sıcak bir ortamda bulunmadı

Hayır hiç petek vs sıcak bir ortamda bulunmadı

O halde çok uzun süre telefonun performansını zorlayan uygulamalar kullandınız.

Bu sebepten fiyat performans ürünü diye bir tabir vardır. İmkanınız bu telefona el vermiştir anlıyorum ama belli ki telefonun teknik özellikleri sizin kullanım performansınıza uymuyor.

Birşey olmaz.Elektronik ürünlerde ilk 6 Ayda herhangi bir sorunda (vurup kırmadıysanız) ücret talep etme hakları yok. Ayıplı ürün diye geçiyor zorlarlarsa gidin tüketici hakem heyetine faturayla birlikte kesinlikle hallolur.

Merhaba kızlar samsung j4 telefon aldim ama alalı daha 1 ay oldu bu sıkıntıyı gösterip kapanıyor telefon cihaz asiri isiniyor uyarısından sonra otomatik kapatıyor kendini garantiye verdim ve kullanıcı hatası deyip 1030 tl masraf çıkardılar böyle bi saçmalık olabilir mi sizce telefonun kendi ederi ne kadar ki sinirlerim çok alt üst oldu kızlar başına böyle bi durum gelen var mı samsung tamamen pişmanlık:KK43:
Uyarı verdiğinde telefon gerçekten ısınmış oluyor mu? Isınmadan uyarı veriyorsa software sıkıntısı olabilir sadece. Kılıf kullanıyorsanız o da ısınmasına katkı yapıyor olabilir. Daha ince veya delikli kılıflar deneyebilirsiniz. Şikayet için yorum yapılmış zaten. Sonuç alamazsanız bu telefonu kullanmaya devam etmeniz gerekirse diye yazıyorum.

Back
X