Samsung bayiisinden Temmuz da aldığım telefondan çok sonra görüşme yaparken sesimin karşıya gitmediğini anladım ve bakırköy servis noktasına götürdüm, şikayetimi bildirip ayrıca yan panellerinde soyulduğunu panelin değişmesini istediğimi söyledim..
2 hafta sonra gelen "telefonunuz yapıldı gelip alabilirsiniz mesajıyla gittim telefonumu tam alıcaktım ki paneli orjinal olmayan bir renkle değiştirmişler. Galaxy ace in paneli bilindiği gibi gümüş rengidir parça olmadığı için saçma sapan, telefona tamamen zıt renk olan lacivertle değiştirmişler yine hayl kırıklığıyla telefonumu geri verdiim ve paneli değiştirtmek için toplam 3 hafta bekledim..
Nerdeyse 1 ay olucaktı ki yine " telefonunuz yapıldı" mesajıyla gidip telefonumu aldım panel orjinalle değiştirilmiş hemen ordan çıktıktan sonra bir yakınımı arayıp ses problemi hala devam ediyormu diye kontrol ettim onda da bir hata yoktu ama eve geldiğimde verdikleri servis fişine ses problemini işlememişler buna ayrı sinirlendim, birde üzerine annem aradı onada sesim gitmedi bunada apayrı sinirlendim ertesi gün yani bugün tekrar apar topar servise gidip önce kağıdımı düzelttirdim ses problemini fişime yazdırdım, hemde telefonumda ki iletişim problemini tekrar bildirdim telefonumu teslim ettim servis fişini aldım geldim ama eve geldiğimde yine servis fişinde hatalar vardı örneğin; model adına : GT-S3353 girmişler aksine benimn telefonum GT-S5830 sizce bunları kasıtlımı yapıyorlar yarın bu hata 3'lediğinde tüketici hakları bürosu bu aynı telefon değil diye karşıma çıkarmı ve diğer bir sorum da hata 1 yıl içinde kaç kez tekrarlarsa yeni telefon talep edebiliyorum lütfen beni bu konuda bilgilendirin
Biliyorum uzun oldu ama benim kaçırdığım ve bilinçsiz kaldığım detaylar varsa sizden bilgi almak için servis noktasıyla tüm irtibatımı yazdım kısaca özet geçersek şu model adı kısmı beni buraya yazmaya teşvik etti..