• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung J7 telefonum suya düştü açılmıyor :(

turquoissee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
77
17
38
Merhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.

Merhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.
Yazik olmuş kaskosu varsa birsey olmaz ama yoksa baya bisey cikar. bnde j5 almistim daha 3. Taksidini odedigim gun esim paramparca etti ve garanti benden 600 tl istedi smdi j7 prime aldm ama telefon alirsan a5 a 7 al suya dayaniklilik ozelligi var ja birde kasko yaptrmayi unuyma

Çok korkuyorum şu an.

Suya düştüğünü anlarlar. Ama pirinçte biraz daha dursun 24 saat az

Yazik olmuş kaskosu varsa birsey olmaz ama yoksa baya bisey cikar. bnde j5 almistim daha 3. Taksidini odedigim gun esim paramparca etti ve garanti benden 600 tl istedi smdi j7 prime aldm ama telefon alirsan a5 a 7 al suya dayaniklilik ozelligi var ja birde kasko yaptrmayi unuyma
haklısın ama bu telefondan sonra bir daha bana telefon alınıcağını sanmıyorum daha 1. taksidini ödedi ve düşürdüm tamir içinde çok fazla bi miktar isterlerse yandık

Biraz daha pirinç de dursun sonra güneşe koy,benim ki çalışmıştı senin kide çalışır umarım

Telefonun içi açıldığı anda anlaşılır. Bence yalan konuşmayın... Tuzlu su, tatlı su, kalan süresi vs anlaşılıyor ( serviste) yani rezil olduğunuz ile kalırsınız... Tüketici hatası olduğu için de garanti kapsamından çıkar. Bence servisi arayıp durumu anlatın, tahmini bir fiyat verirler. Geçmiş olsun...

Çok korkuyorum şu an.
Dogruyu soyleyin anlaşılıyor suya düştüğü garantisi yandi bu durumda cebinizden ödeyeceksiniz malesef geçmiş olsun

İyice kurumadan açmayacaktın kısa devre yapmış olabilir. Sıvı temasıyla garantiden çıkmıştır söylemesen de anlarlar çünkü içinde bir parça oluyor sıvı aldığı an pembeye dönüşüyor. Genelde şarj girişinde olur bu parça. Servisler pahalı yapıyor güvendiğin telefoncu bulursan açıp kuruturlar zarar gören parçayı da uygun fiyata tamir edebilirler.
Benim telefonum ıslanmıştı servisler 400 lira istiyorlardı ben 70 liraya sıradan tamirciye yaptırmıştım. Öncesinde pirünç filan denedim ama işe yaramadı

İphone telefonumun başına geldi 1-2 hafta sonra kendiliğinden acıldı ama ekranda su lekesi kaldı

Pirinçte bir hafta yatacak

Benim iPhone düştü

Ben kapatmayı vs de bilemedim

Sonra kendi kapanmış

Pirince yatırdım biraz açıldı sonra tekrar kapandı eşim git yeni telefon al dedi

Biraz beklesin full şarj olunca çalıştı

Eşimle aynı zamanda almıştık onunki ile birlikte 3,5 yaşından sonra tekledi de öyle değiştirdik

Sarja tak bir kac saat kalsin
Sifirlandigi icin hemen sarj almaya baslamayabilir.
Batarya kendini sifirlarmis boyle durumlar da arkadasim oyle diyor.
Gecmis olsun.

Hanımefendi kimi kandıracaksınız allah aşkına cebimde terledi ne? Eğer pirinçte bekletmenize rağmen açılmadıysa su işletim sistemine kadar girmiş demektir. Ama yeni telefon olmasına üzüldüm. Geçmiş olsun.

Back