• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung beyaz eşya almamı önerir misiniz ?

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar.samsung marka beyaz eşya kullanan veya öneren var mı ? nişanlıyım, beyaz eşyalarımızı samsungdan alalım diyoruz ama etrafımızda bu marka ürün kullanan yok. bizde lcd tv si var çok kaliteli, çok memnunuz fakat beyaz eşya bildiğiniz gibi farklı bir olay. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

arçelik artık bozdu diyorlar. bir akrabamda da bosh un bulaşık makinesi var ama memnun kalmamış.

merhaba arkadaşlar.samsung marka beyaz eşya kullanan veya öneren var mı ? nişanlıyım, beyaz eşyalarımızı samsungdan alalım diyoruz ama etrafımızda bu marka ürün kullanan yok. bizde lcd tv si var çok kaliteli, çok memnunuz fakat beyaz eşya bildiğiniz gibi farklı bir olay. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

arçelik artık bozdu diyorlar. bir akrabamda da bosh un bulaşık makinesi var ama memnun kalmamış.
Tarihe bakmadan yazdim. 4 yil olmus :/ sen ne aldin cnm. Samsung aldiysan memnun musun?

Samsung biraz kaba geliyor bana canım.1 aylık evliyim ve bütün beyaz eşyamı boschtan aldım şimdilik gayet memnunum.

Servis ağı kuvvetlidir.Bence gayet uygun.
Bosch tabiki ilk seçenek ama biraz tuzlu​

Buzdolabim ve mikrodalgam samsung. 6,5 yildir kullaniyorum ve cok memnunum, hic arizalanmadilar. 3 yildir da samsung klima kullaniyorum, ondan da memnunum. Bence samsung candir :-)

Tarihe bakmadan yazdim. 4 yil olmus :/ sen ne aldin cnm. Samsung aldiysan memnun musun?
Merhaba arkadaşım. Biz bosh aldık tüm beyaz eşyalarımızı. O dönem bir arkadaşım Samsung çamaşır makinesi almıştı ve bozuldu. Onun için bosh aldım. Tavsiye ederim bosh U ama beyaz eşya biraz şans işi.

Merhaba arkadaşım. Biz bosh aldık tüm beyaz eşyalarımızı. O dönem bir arkadaşım Samsung çamaşır makinesi almıştı ve bozuldu. Onun için bosh aldım. Tavsiye ederim bosh U ama beyaz eşya biraz şans işi.
Samsungun çamaşır makinesi var bende hiç memnun değilim 4 ayda lastik attı servisi de iyi değil haber veriyorsun 5 gün sonra falan geliyor bir de garanti belgesi değil fatura ile işlem yapıyorlar..lastiği yenilediler ama çat çat ses geliyor makineden.Bosh alarak iyi bir seçim yapmışsın benim ankastre ve çamaşır kurutma makinam bosh ve çok memnunum

Samsungun çamaşır makinesi var bende hiç memnun değilim 4 ayda lastik attı servisi de iyi değil haber veriyorsun 5 gün sonra falan geliyor bir de garanti belgesi değil fatura ile işlem yapıyorlar..lastiği yenilediler ama çat çat ses geliyor makineden.Bosh alarak iyi bir seçim yapmışsın benim ankastre ve çamaşır kurutma makinam bosh ve çok memnunum
Bende memnunum tüm beyaz eşyalarımdan arkadaşım. Ama yinede şans işi biraz. Bulaşık makinem 3. Senede bozuldu mesela. Gelen ustalar piyasadaki en güzel ürün bu diyorlar ama yinede bozuldu işte.

Iyle de iste servis garanti kismi da onemli. Mesela arcelik hic dusunmuyorum. Samsung siemens bu markalara bakiyordum ama bosh i da dusuneyim. Mesela camasir mak. Olarakta samsung un teni cikani bubble i merak ediyirum/dusunuyorum

benim tüm beyaz eşyam samsung. 17 ay oldu evleneli bir sıkıntı çıkmadı şükür çıkmazda inşallah.

Iyle de iste servis garanti kismi da onemli. Mesela arcelik hic dusunmuyorum. Samsung siemens bu markalara bakiyordum ama bosh i da dusuneyim. Mesela camasir mak. Olarakta samsung un teni cikani bubble i merak ediyirum/dusunuyorum

Bütün beyaz eşyalarım samsung
çamaşır lastik attı diye yazmış biri ama fazla kilo koyduğu içindir o
17 aylık evliyim bulaşıkta çamaşırda hergün çalışıyo daha hiç sorun olmadı
8 kg eco bubble benim ki diğer markalara göre kazanı daha büyük 10 kgluk kazana sahip daha rahat yerleştiriliyo herşey
Nerdeyse su harcamıyo diyebilirim

Bütün beyaz eşyalarım samsung
çamaşır lastik attı diye yazmış biri ama fazla kilo koyduğu içindir o
17 aylık evliyim bulaşıkta çamaşırda hergün çalışıyo daha hiç sorun olmadı
8 kg eco bubble benim ki diğer markalara göre kazanı daha büyük 10 kgluk kazana sahip daha rahat yerleştiriliyo herşey
Nerdeyse su harcamıyo diyebilirim
Cok pahali ama cok hos duruyo :) daha bi bucuk yil var bana nerdeyse ama simdiden basladim bakmaya :)

Cok pahali ama cok hos duruyo :) daha bi bucuk yil var bana nerdeyse ama simdiden basladim bakmaya :)

Bence verdiğin para elektrik ve su faturası olarak dönüyor sana
kazanın altında hava jenaratörü var deterjanı orda havayla kazana gönderiyo
Su değilde havayla yıkıyo gibi oluyo
Ve kuruya yakın çıkıyo çamaşırlar 400 de sıktırıyorum hep kışın bile Bigünde kuruyorlar
samsungun kampanyaları oluyo avmlerde yeni açılan şubelerini takip et yarı fiyatına geliyo

Bence verdiğin para elektrik ve su faturası olarak dönüyor sana
kazanın altında hava jenaratörü var deterjanı orda havayla kazana gönderiyo
Su değilde havayla yıkıyo gibi oluyo
Ve kuruya yakın çıkıyo çamaşırlar 400 de sıktırıyorum hep kışın bile Bigünde kuruyorlar
samsungun kampanyaları oluyo avmlerde yeni açılan şubelerini takip et yarı fiyatına geliyo
Ya cok tesekkyr ederim cok ise yarar bilgiler bunlr :)

Back