- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
Merhaba hanımlar önümüzdeki ay tüp bebek için doktora gitmeyi düşünüyorum ama kime gitsem karar veremedim fikrimde yok açıkcası tecrübesi olan yardımcı olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fakültede ve medicalparkta tedavi gördüm. İkisinden de bir çocuğum oldu. Fakülte çok kalabalık ve herkese sabah gel diyorlar, sıra bekleniyor. Medicalparkta randevu saati veriyorlar ama orada da muayeneler uzayabiliyorMerhaba hanımlar önümüzdeki ay tüp bebek için doktora gitmeyi düşünüyorum ama kime gitsem karar veremedim fikrimde yok açıkcası tecrübesi olan yardımcı olabilirmi
Ne zman yaptırdınız doktorunuz kimdi birdeBen fakültede ve medicalparkta tedavi gördüm. İkisinden de bir çocuğum oldu. Fakülte çok kalabalık ve herkese sabah gel diyorlar, sıra bekleniyor. Medicalparkta randevu saati veriyorlar ama orada da muayeneler uzayabiliyor
Ücretler hakkında bilgi verirmisiniz ne kadar tuttuCanım ben de çok araştırmıştım. Samsun medikal park muhterem Akdeniz de pozitifi gördüm. Keseyi görmek için bekliyorum. Benim arkadaşımın doktoruydu o yüzden onu tercih etmiştim. Fikir olsun sana.
Ben sigortadan yararlandım .7 bin 600 civarı hastaneye verdim. 2500 civarı ilçlara. Geri de 6 dondurulmuş Embriyom kaldı ona da 2 bin aldılar 1 senelik ücreti. Raporsuz 9 bin küsür hastane diye biliyorum. İlaçlar raporsuz nedir hiç bilmiyorumÜcretler hakkında bilgi verirmisiniz ne kadar tuttu
Fakültede 2016, Davut bey.Ne zman yaptırdınız doktorunuz kimdi birde
Bende raporlu yaptırcam peki fiyatlara muayene dahil mi oluyor ayrı verdiniz parayıBen sigortadan yararlandım .7 bin 600 civarı hastaneye verdim. 2500 civarı ilçlara. Geri de 6 dondurulmuş Embriyom kaldı ona da 2 bin aldılar 1 senelik ücreti. Raporsuz 9 bin küsür hastane diye biliyorum. İlaçlar raporsuz nedir hiç bilmiyorum
Çok teşekkürler fikirleriniz için sanırım muhterem beye gidicemFakültede 2016, Davut bey.
Medicalparkta Tayfun Alper, 2020
Ama Muhterem bey çok daha cana yakın
Muayene içinde canım. Raporunu çıkarıp gittiğin zaman paket program gibi bi şey yapıyorlar. Hepsi paketin içinde oluyor. Muayene, tahliller, yumurta toplama, transfer hepsi bir paket oluyor. O da 7.600 mü 7.900 mü neydi. Onun dışında başka para yok. Eğer ilk transfer tutmazsa ikinci transfer raporun dolmuşsa ücretli oluyor. O da 3 bin küsür. O yüzden tüp bebek raporunu adetine yakın zamanda al ki zaman kaybın olmasın. Rapor 6 ay geçerli diye biliyorum. Aklına takılan bişey olursa yine sorBende raporlu yaptırcam peki fiyatlara muayene dahil mi oluyor ayrı verdiniz parayı
Bide geriye kalan yumurtalarını dondurmak için sonradan para alıyorlarMuayene içinde canım. Raporunu çıkarıp gittiğin zaman paket program gibi bi şey yapıyorlar. Hepsi paketin içinde oluyor. Muayene, tahliller, yumurta toplama, transfer hepsi bir paket oluyor. O da 7.600 mü 7.900 mü neydi. Onun dışında başka para yok. Eğer ilk transfer tutmazsa ikinci transfer raporun dolmuşsa ücretli oluyor. O da 3 bin küsür. O yüzden tüp bebek raporunu adetine yakın zamanda al ki zaman kaybın olmasın. Rapor 6 ay geçerli diye biliyorum. Aklına takılan bişey olursa yine sor
Nasıl alıyoruz raporuMuayene içinde canım. Raporunu çıkarıp gittiğin zaman paket program gibi bi şey yapıyorlar. Hepsi paketin içinde oluyor. Muayene, tahliller, yumurta toplama, transfer hepsi bir paket oluyor. O da 7.600 mü 7.900 mü neydi. Onun dışında başka para yok. Eğer ilk transfer tutmazsa ikinci transfer raporun dolmuşsa ücretli oluyor. O da 3 bin küsür. O yüzden tüp bebek raporunu adetine yakın zamanda al ki zaman kaybın olmasın. Rapor 6 ay geçerli diye biliyorum. Aklına takılan bişey olursa yine sor
Üniversite hastanelerinden alınıyor. Durumunuza göre değişiyor. Şartları var. Ben ne dersem olmaz şimdi. Ordan bi doktora gidip görüşün şartlarıNasıl alıyoruz raporu
Hmm anladım çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için inanın çok yardımcı oldunuzÜniversite hastanelerinden alınıyor. Durumunuza göre değişiyor. Şartları var. Ben ne dersem olmaz şimdi. Ordan bi doktora gidip görüşün şartları
Rica ederim ne demek Yine kafanıza takılan nişey olursa yazarsınız. Ama dediğim gibi raporlu düşünüyorsanız önce rapor veren hastanelere gitmeniz lazım. Burda üniversite hastanesi var sadece belki başka hastanelerde vardır rapor çıkaranHmm anladım çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için inanın çok yardımcı oldunuz
Siz samsundamı çıkardınız raporuRica ederim ne demek Yine kafanıza takılan nişey olursa yazarsınız. Ama dediğim gibi raporlu düşünüyorsanız önce rapor veren hastanelere gitmeniz lazım. Burda üniversite hastanesi var sadece belki başka hastanelerde vardır rapor çıkaran
Tokat üniversite hastanesindenSiz samsundamı çıkardınız raporu
Anladım ben samsunda çıkarıcam inşallah sorun olmazTokat üniversite hastanesinden
OlmazAnladım ben samsunda çıkarıcam inşallah sorun olmaz
olmaz sorun canım.Anladım ben samsunda çıkarıcam inşallah sorun olmaz