Safak bey eşi ile çalışıyor.Cok teşekkür ederimşafak bey onerenler cok fazla bu ara kararsız kaldim
Cok teşekkür ederimşafak bey onerenler cok fazla bu ara kararsız kaldim
Zor bir surec.. mediliv hastanesinde Şafak Hatirnazla telefondan görüştük bi ilgili enerjisi cok iyiydi.bir de fakultede Fatma Devran Bildircin iyi demislerdiMerhaba bende Samsun'da tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah ama hala doktor konusunda karar vermiş değiliz MedikalPark Muhterem beyle ön görüşmemiz oldu çok pozitif enerjisi yüksek güleryüzlü bir doktor, Mehmet Bilge Çetinkaya'da olumlu sonuç alan bir tanıdık var. Ama karar vermek çok kolay olmayacak. Tecrübelerini bildiklerini paylaşacak arkadaşlar varsa sevinirim.
Kararimizi Şafak beyden yana vermek uzereyiz çünkü cocuk nasip Allah'ın dedigi olur dr bi aracı aramizda. Ben daha cok dr un ulasilabilirligine aramizdaki iletisime bakıyorum Şafak beyle henüz telefonda konustuk ama cok aciklayici ve cok rahatlaticiFakülte düşünmüyoruz ama Şafak Hatırnaz benimde duyduğum isimlerden. Sizde karar aşamasındasınız anladığım kadarıyla. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kararimizi Şafak beyden yana vermek uzereyiz çünkü cocuk nasip Allah'ın dedigi olur dr bi aracı aramizda. Ben daha cok dr un ulasilabilirligine aramizdaki iletisime bakıyorum Şafak beyle henüz telefonda konustuk ama cok aciklayici ve cok rahatlatici
Aminn insallahhHakkımızda hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza artık bizde karar aşamasındayız Ekim gibi başlamak istiyoruz..sizde tedavi süreciyle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Siz de paylasin ogrendiginiz bir şey oldukcaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza artık bizde karar aşamasındayız Ekim gibi başlamak istiyoruz..sizde tedavi süreciyle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Tabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun.Siz de paylasin ogrendiginiz bir şey oldukca
Tabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun
Aminnn ailemiz Samsun'da esimin gorevi nedeniyle sehir disindayiz biz deTabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun.
Kolay gelsinben samsun medicanada ayşe zehra özdemirle başladım bu sürece şimdilik çok memnunum doktorumdan.bi kaç gün sonra opu var sonraki süreci yazarım
Nasilsiniz,ins.gönlünüzdeki olur,bende Ayse hnm.düsünüyorum, laboratuvar hakkında fikriniz nedirben samsun medicanada ayşe zehra özdemirle başladım bu sürece şimdilik çok memnunum doktorumdan.bi kaç gün sonra opu var sonraki süreci yazarım
Nasil gecti memnun musunuz ayse hanimdanben samsun medicanada ayşe zehra özdemirle başladım bu sürece şimdilik çok memnunum doktorumdan.bi kaç gün sonra opu var sonraki süreci yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?