Samsun'da tüp Bebek tedavisi yaptiran duyan memnun kalan kalmayan dr onerebilen var mi?

Sfb

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
131
85
18
36
Merhabalar Samsun'da tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum ama dr hakkinda bi bilgim yok.. once OMÜ tup bebek merkezini düşündüm özel hastane isi biraz ticarete döktüğü icin istemedim siz ne dusunuyorsunuz oyle mi ? Arastiriyorum bi yandan ama bi dr u seven de var sevmeyen de ... Bi de nasip tabi bi dr da hamile kalirsiniz bi baskasi o dr da kalamaz cok kararsizim esimin gorevi sebebiyle samsun dışındayım eylul gibi gelip başlamayı düşünüyorum ama ortada secebildigim bi dr yok ..

Benim bildiklerim Medical Park Mehmet bilge cetinkaya.
Çoğu arkadaşım memnun kaldi.
Okulumuzda bir hocanın eşi de ona gitti.
Tabi herşey Allah'ın takdiri ile.
Sonra medicanada şafak bey ve karısı var bunlar bayağı iyiler diye duydum.
Fakültede davut beyi duydum.
Bunlar alanında hep uzman.
Sizin tercihinize kalmış.
Ben eğer çocuğum olmasaydı Mehmet bilgeye giderdim.

Reactions: Sfb
Cok teşekkür ederim şafak bey onerenler cok fazla bu ara kararsız kaldim

Safak bey eşi ile çalışıyor.
Genetik tarama felan bayağı iyiler.
Önceden baska illerde çalışmış.
Çok iyiler.
İlk sırayı onlara verebilirsiniz.

Merhaba bende Samsun'da tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah ama hala doktor konusunda karar vermiş değiliz MedikalPark Muhterem beyle ön görüşmemiz oldu çok pozitif enerjisi yüksek güleryüzlü bir doktor, Mehmet Bilge Çetinkaya'da olumlu sonuç alan bir tanıdık var. Ama karar vermek çok kolay olmayacak. Tecrübelerini bildiklerini paylaşacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Zor bir surec.. mediliv hastanesinde Şafak Hatirnazla telefondan görüştük bi ilgili enerjisi cok iyiydi.bir de fakultede Fatma Devran Bildircin iyi demislerdi

Fakülte düşünmüyoruz ama Şafak Hatırnaz benimde duyduğum isimlerden. Sizde karar aşamasındasınız anladığım kadarıyla. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Fakülte düşünmüyoruz ama Şafak Hatırnaz benimde duyduğum isimlerden. Sizde karar aşamasındasınız anladığım kadarıyla. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kararimizi Şafak beyden yana vermek uzereyiz çünkü cocuk nasip Allah'ın dedigi olur dr bi aracı aramizda. Ben daha cok dr un ulasilabilirligine aramizdaki iletisime bakıyorum Şafak beyle henüz telefonda konustuk ama cok aciklayici ve cok rahatlatici

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza artık bizde karar aşamasındayız Ekim gibi başlamak istiyoruz..sizde tedavi süreciyle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza artık bizde karar aşamasındayız Ekim gibi başlamak istiyoruz..sizde tedavi süreciyle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Aminn insallahh tabii ki paylasirim Samsun'a bi gidelim de

Siz de paylasin ogrendiginiz bir şey oldukca

Siz de paylasin ogrendiginiz bir şey oldukca
Tabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun.

Tabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun

Tabi mutlaka bende paylaşırım sizde şehir dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla Samsun'a. Bizde Sinop'ta yaşıyoruz tedavi sürecinde gidiş geliş yapacağız. Allah yardımcımız olsun.
Aminnn ailemiz Samsun'da esimin gorevi nedeniyle sehir disindayiz biz de

ben samsun medicanada ayşe zehra özdemirle başladım bu sürece şimdilik çok memnunum doktorumdan.bi kaç gün sonra opu var sonraki süreci yazarım

ben samsun medicanada ayşe zehra özdemirle başladım bu sürece şimdilik çok memnunum doktorumdan.bi kaç gün sonra opu var sonraki süreci yazarım
Nasilsiniz,ins.gönlünüzdeki olur,bende Ayse hnm.düsünüyorum, laboratuvar hakkında fikriniz nedir

Medikal parkta tüp bebek yaptıran var mı?
Naziye gürkan sabah bu doktoru duymuştum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…