Samsunda meme büyütme ameliyatı

ben oldum 1.5 sene önce, 2 doğumdan sonra memelerinin ici boşalmış ve sarkmıştı,300 cc implant takıldı ve diklestirme yapıldı, su an buyuk ve sarkık goguslerim var cok pişmanım,çektiğim onca aci verdiğim onca para da cabası ☹

Nasıl öyle oldu. Kas üstü müydü. Öncesinde göğüsleriniz büyük müydü. Ve yuvarlak mı yoksa damla mı taktırdınz

Nasıl öyle oldu. Kas üstü müydü. Öncesinde göğüsleriniz büyük müydü. Ve yuvarlak mı yoksa damla mı taktırdınz
Kas altı takıldı yuvarlak. Ameliyat sonrası cok ama cok ağrım sancim oldu, sonuç güzel olsaydı deger derdim, ama sonuç hüsran maalesef,goguslerim buyuk değildi, hatta doktor 400cc takalım dedi ben 300 istedim ,ama su an en az eskisi kadar sarktı, gercekten cok pişmanım,ve revizyon icin de ayni ameliyat parasını istiyorlar

Çok üzücü ya. Neden öyle olmuş olabilir ki. İlk kez sizinkini okudum böyle kısa sürede ve kas altı olduğu halde sarkan. Doktorunuz kimdi. Mentor muydu silikonunuz

Yok ama Nazlı TOSUNLA whatsaptan görüştüm. Çok ilgiliydi
merhaba samsunda yeni ameliyat oldum sayılır 11 eylül şimdilik iyileşme sürecindeyim iyi gibi sertlik haricinde bir sıkıntım yok şuan inşallah bir iki aya yumuşarlar diye bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…