• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunda meme buyutme ameliyati oldumm

Benim hic yok gibiydi dumduze yakin bu yuzden tam destekli ici bos takiordum en kucuk bedeni simdi henuz normal sudyene gecmedim ameliyattan sonra takilandan takiorum fakat boyle dahi arkadaslarim destekli taktigimi zannediorlar

Sizi gördüğüme çooooooook sevindim .ameliyatınız hayırlı olsun.bende aylardır araştırıyorum.samsunda ameliyat olcam fakat forumda hasta yorumları bulamıyordum.bende büyük ihtimalle halit urgana olmak istiyorum.fakat hastaneden ayrılmış.kendi özel yerini açmış.bana yaşadığınız herşeyi lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız.resimleriniz varsa beni izlermisiniz.kaç lira ödediniz.kaç cc takıldı.halit urgan la görüşmeleriniz nasıldı. ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadınız.ne zaman oldunuz.ağrılarınız nasıl.görüntü nasıl.ameliyatı nerede yaptı.lütfen benimle paylaşın çok önemli.ameliyat sonrası doktorun ilgisi nasıl.memnun kaldığınız kalmadığınız herşeyi yazarmısınız lütfeeeeeeen.

Sizi gördüğüme çooooooook sevindim .ameliyatınız hayırlı olsun.bende aylardır araştırıyorum.samsunda ameliyat olcam fakat forumda hasta yorumları bulamıyordum.bende büyük ihtimalle halit urgana olmak istiyorum.fakat hastaneden ayrılmış.kendi özel yerini açmış.bana yaşadığınız herşeyi lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız.resimleriniz varsa beni izlermisiniz.kaç lira ödediniz.kaç cc takıldı.halit urgan la görüşmeleriniz nasıldı. ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadınız.ne zaman oldunuz.ağrılarınız nasıl.görüntü nasıl.ameliyatı nerede yaptı.lütfen benimle paylaşın çok önemli.ameliyat sonrası doktorun ilgisi nasıl.memnun kaldığınız kalmadığınız herşeyi yazarmısınız lütfeeeeeeen.

yam 40, post: 44978216, member: 716092"]Sizi gördüğüme çooooooook sevindim .ameliyatınız hayırlı olsun.bende aylardır araştırıyorum.samsunda ameliyat olcam fakat forumda hasta yorumları bulamıyordum.bende büyük ihtimalle halit urgana olmak istiyorum.fakat hastaneden ayrılmış.kendi özel yerini açmış.bana yaşadığınız herşeyi lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız.resimleriniz varsa beni izlermisiniz.kaç lira ödediniz.kaç cc takıldı.halit urgan la görüşmeleriniz nasıldı. ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadınız.ne zaman oldunuz.ağrılarınız nasıl.görüntü nasıl.ameliyatı nerede yaptı.lütfen benimle paylaşın çok önemli.ameliyat sonrası doktorun ilgisi nasıl.memnun kaldığınız kalmadığınız herşeyi yazarmısınız lütfeeeeeeen.[/QUOTE]
Merhabalar uc

Merhabalar bende arastirip tedirgin ve heycanli bir sekilde yillar gecirdim bitkisel urunler falan kullandim hic tatmin olamadim halit beyi duydum gorusmeye gittim annemle gorusme ucretsiz sizi baya kontrolde edior nasil olacaginida anlatior turkiste ofisi yarin Allahin izniyle ucuncu ameliyat sonrasi kontrole gidcem gorusmeye gittigimde baska doktorlara da gider karsilastiririm diordum ama oyle icten anlasilir samimi anlattki yok dedim baska birine gitmeye gerek yok annemde ayni fikirdeydi doktor beye 4600 hastaneye 860 verdim hastane hemsireler cok iyi bakiorlar doktor bey coo guven verior zaten bence bir gorusmeye gidin cok sicak cok isinin ehli her aradigimda ona ulastim onu ameliyata giderken gormek sanki aileden birini gormek gibiydi benim agri esigim yuksektir hele hastanede hic agri cekmedim sonra evde ilk gun biraz ama ilaclar cok etkili ve uyku yapior o gunleri atlatinca simdi bakmalara doyamadigim goguslerim oldu sanirim 300 cc takildi cok doal duruor

Aklima geldikce yaziorum yine sorunuz olursa burdayim ben kas ustu olmak istedim doktor bey sizin isteklerinize saygi duyuor istediginiz gibi yapior kas ustu daha az agri iyilesme sureci daha kisa die arastirmistim hem bence daha guzel gozukuorlar ama yinede kollarimi kaldiramadim bi sure ne kadar olsada koltuk altimi kolumu etkiledi en basta yukarda gibi duruor meme basiniz asagida gibi sonra yerine inior ve tavsiyem ameliyat sonrasi takilan bir sudyen var dikissiz balensiz bez bundan temin edin ben cok pisman oldum kendim alirim deyip doktor beye siparis vermeyin dedim ama gec buldum aldigim yanlismis halbuki en basta olsaydi cok daha rahat ederdim tam sarior cunku sabitlior yabi bence doktor bey silikonlari aldigi yerden siparis versin sisin icin ki sonrasindada sekil almasi acisindan takmak zorundasiniz bunu baska bi yerde okudum ilk 2 ay hic cikarmayin 6 ayda geceleri takin die sekil icin onemliymis zaten dktor bey omur boy u sarkmama garantisi verior ben suan uc ay oldu arkadaslrimda bana hediye sudyen aliorlar bazen disari cikarken takiyim diorum ama kucuk geliorlar bana bu cumleyi kurduguma inanamiorum ama artik sudyenler kucuk gelior sukur

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldunuz fakat .sanırım 300 cc takıldı demişsiniz kaç takıldığını neden tam olarak bilmiyorsunuz.doktorunuz bu bilgileri sizinle paylaşmadımı.birde diğer arkadaşlara silikonların kutuları verilmiş ve onlar hatta saklıyorlar.size kutunuzu vermedimi.kesi yeriniz neresi.kas üstü olmuşsunuz bunu doktorunuzmu istedi .

Bu forumda anladığım kadarıyla her doktorun daha başarılı olduğu bir ameliyat yöntemi var kimi meme ucu kesisi kimi memealtı kesisi kimi koltuk altı kesisi kimi kas üstü kimi kas altı yapıyor.siz kas üstü istediniz ve kabul etti anladığım kadarıyla öylemi.peki ben kas altı istesem onuda kabul edermi.

Doktorum genelde kas alti yapiyordu ben kas ustu istedim benim istefim dogrultusunda yapti kas alti ve ustude yapior cok profrsyonel hastanedede hemsirelerin soyledigi cok hastasi oluormus cok amrliyati oluormus bilmememin sebebi bana 300 veya 325 olabilir demisti zaten ameliyatta belli oluor bana kutu verilmedi ama ameliyata girmeden gelen silikonu kutusunu acilisini gordum

Kesiyi hastaya gore belirlior sizinde fikrinizi aliyor krndide olmasi gerekeni soyluor anlasiorsunuz diren ameliyat sabahi cikti benim soyledigim gibu agri esigim cok yuksek cok sukur o yuzden cok aci cekmedin zaten saniyeler surdu doktorun eli cok yatkin panik yapmaz tedirgin olmazsaniz isiniz cok daha kolay olur

Back
X