• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunda iyi bir kadın doğumcu arıyorum acilllllll !!!!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Arkadaşlar rahmimin içinde en büyüğü 3 cm olan 4,5 tane miyom varmış.2 doktora gittim ameliyat önerdiler.son olarak samsunda bir doktora gideceğim ama bir fikrim yok.Medicalpark düşünüyorum ama hangi doktor daha iyidir bu konuda bilemiyorum.henüz çocuğumda yok o yüzden biraz korkuyorum.Birde en merak ettiğim anestezi olayı ben ameliyattan değil anesteziden korkuyorum galiba :))

ben samsunda oturuyorum canım ama yeni evli olduğum için çokda bir yer bilmiyorum,üzgünüm yardımcı olamicam..

canım bence tıp fak.den bir profa görün.kadın doğum hastanesinde iyi doktorlar var.onlar da olabilir.benim de myom sorunum var.gökhan beye gitmiştim.ilgili biri.kadın doğum hastanesinde.geçmiş olsun şimdiden

canım bence tıp fak.den bir profa görün.kadın doğum hastanesinde iyi doktorlar var.onlar da olabilir.benim de myom sorunum var.gökhan beye gitmiştim.ilgili biri.kadın doğum hastanesinde.geçmiş olsun şimdiden

teşekkür ederim ama büyük ihtimalle ameliyat olacağım ve çocuğum olmadığı için korkuyorum teknik olarak kapalı ameliyatlarıda başarıyla yapabilen bir doktor ve hastane lazım medicalpark'ta mehmet ahmet canbaz iyiymiş diye okudum netten ama emin değilim :(

Cnm ben bes senedir samsundayim.ilk olarak ana klinikteki doktorlara gitmistim pko icin.sonra bircok tavsiye ile ercan demire gittim ve cok memnunum.muayenehanesi war.ameliyatlarini medicana ya da atasamda yapior.

Cnm ben bes senedir samsundayim.ilk olarak ana klinikteki doktorlara gitmistim pko icin.sonra bircok tavsiye ile ercan demire gittim ve cok memnunum.muayenehanesi war.ameliyatlarini medicana ya da atasamda yapior.

saol canım geçmiş olsun...önümüzdeki hafta gideceğim bunuda değerlendirebilirim birkaç doktora görünmeyi düşünüyorum zaten...

Back