• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunda iyi bir fotoğrafçı kızlar

lel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
105
26
298
Samsun
kızlar düğün için dış çekim yapabilcek fazla da fiyatı olmayan bi fotoğrafçı arıyorum bilginiz var mı samsunda ?

teşekkürler cevabın için acaba nasl ulaşablirim Aylin Hanıma :)

google dan arat istersen ismini hemen çıkıyor zaten. fotograf cekmecesi diye bir sitesi var, hatta çektiği düğünleri oradan görebilirsin. facebook'ta da bulabilirsin :)

**************** türkiyenin heryerine gidiyor canım ben hikaye çekimi yaptırdım memnun kaldım .. ve sanırım piyasanın da yarı fiyatına çekiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Düğünün oldu sanırım ama bundan sonra evlenecek arkadaşlara öneri olması için yazayım dedim.

Ben nişan ve düğün fotolarımı Foto Tunç'ta çektirdim. Çok memnun kaldım, hem çok ilgililer,
hem de profesyoneller. Fiyat olarak da bana uygun geldi.

Kesinlikle tavsiye ederim..

ben bursadan gelicem samsuna foto tunç ile anlaştık pekı samsunda nerelerde dış çekım yapabılırız... bide iyi bir kuafor bılıyormusunuz

atakum sahilde trende bayağa yer var aslında şuan aklıma gelmiyor:9:

kızlar düğün için dış çekim yapabilcek fazla da fiyatı olmayan bi fotoğrafçı arıyorum bilginiz var mı samsunda ?
ugur bey size fotoğrafın yanısıra videlarda hazırla, bence en iyisi websayfası *** öneririm. mutluklar :)

buda facebook adresi şimdiden evleneceklere hayırlı olsun.

Samsun'da kuaför arayanlar için de benim ve arkadaşımın gittiği ve çok memnun kaldığımız Spaceroom kuaförü öneririm. Oldukça profesyoneller, prova yaparlar mutlaka, koordineli çalışırlar ve yakından ilgilenirler. Fiyatları da makul gelmişti bana.

Samsunda kuaför arayan arkadaşlar gelin saçında TREND süper , tavsiye ederim , mutlaka gidin derim :) saçlar sağlam harika makyaj. Dış mekan fotoğrafları içinde Samsun da Canik te Hayal Fotoğrafçılık harikadır, Fraklı, eğlenceli ve profesyonel.

Back