Merhaba hanımlar ben samsuna yeni taşındım daha önce kocaeli umuttepede tedavi görüyordum ama eşimin işi dolayısı ile samsuna geldik şimdi samsunda devam etmek istiyorum ama nereye hangi doktora ve ya hastaneye gitmeliyim bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
Ben davut hocaya gittim eğer baya bubkonuda araştıran biriyim memnun klamdm evet güler yuzlu biri ama bana tedavisi önemli sonuçta medikslds Pervin hocaya gidiyrm
Ben ilk başta Pervin karlı'ya gittim amh testi yaptı bana ikinci kontrole gittiğimde senin değerlerin çok düşük hemen tüp bebek yapman lazım acele et dedi neye uğradığımı şaşırdım evleneli bir yıl olmamıştı inanılmaz moralim bozuldu hastaneden ağlayarak çıktım. Biraz para göz bir doktormus. daha sonra omü ye Davut hoca'ya gittim 2 kere opu oldum. Bir tane yumurtam donduruldu. Şimdi 3. Opuya hazırlık yapıyorum iğnelerimi vuruluyorum Allah kısmet ederse transfer olacağım diye tahmin ediyorum. Davut hoca iyi hoş ama çok yoğun olduğu için hastaları ile birebir ilgilenemiyor. Tedaviniz ile ilgili bilgileri hocaya muayeneden sonra hemşirelerden öğreniyorsunuz. Eğer transferim olumsuz geçerse Ayşe hocaya devam edebilirim ya da özel hastane diye düşünüyorum.
Ben davut hocaya gittim eğer baya bubkonuda araştıran biriyim memnun klamdm evet güler yuzlu biri ama bana tedavisi önemli sonuçta medikslds Pervin hocaya gidiyrm
19.12.2023 tarihinde VM Medical Park Hastanesi Samsun şubesinde kadın doğum Doç. Dr. **** hanıma muayene oldum. Muayene sonrasında birkaç tetkik ve küçük bir operasyon yapılması gerektiği söylendi ve önceden ücretlerini yatırdık. Operasyon için saat 13:00'te yatış ve ödeme işlemlerimi tamamladıktan sonra ameliyathaneye çıkartıldım ve damar yolu açıldı. Dr. Hanım'ı beklemeye başladık. Ancak beklememiz biraz uzun sürdü, çünkü yeni hastalardan fırsat bulup işlemi gerçekleştirmek için gelemiyordu. Dr. Hanım'ın durumundan haberdar olup olmadığımı sorduğumda, bilgisi olduğunu ve müsait olduğunda geleceği bilgisini aldım ve bu sırada saat 16:30 olmuştu.
Sonunda beklemekten ve bekletilmekten bunalarak oradaki hemşire arkadaşlara muhasebeye indiğimi söyleyerek ayrıldım. Birkaç dakika geçmeden Dr. Hanım'ın sekreteri beni aradı ve dr. Hanım'ın müsait olduğunu, işlemi gerçekleştirmek için beni beklediğini söyledi. Muhasebe ile görüşüp işlemi iptal ettireceğimi öğrendiklerinde (ödediğim ücreti talep ettiğimde) o anda birden müsait olan Dr. Hanım'ın saçma saatlerdir neden beni beklettiğini anlayamadım. Hastaların özel hastaneye gitmelerindeki amaç zamandan kazanmak ve işlemlerini düzenli ve hızlı bir şekilde halletmektir.
Dr. Hanım'ın yaptığı ya da hastane politikası yeni hastalar edinmek değil, işlem gören hastaların işlemlerini tamamlamak olmalıdır. Zaten hasta ödemesini yapmıştır. 'nasıl olsa bu hasta bekler, o para cebimizde' diye düşünerek hastayı saatlerce küçük bir odada stres ve tedirginlikle bekletmek doğru değildir.