Samsunda doğum ve hamilelik icin hangi hastane ve doktor

Basak3428

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
13
2
32
Eşimin tayini sebebiyle Amasyada yaşıyorum. Eylul gibi hamilelik planlıyorum fakat burada özel hastane yok. Samsunda kadin dogum doktorlari arastirmaya basladim. Samsunda Doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

Eşimin tayini sebebiyle Amasyada yaşıyorum. Eylul gibi hamilelik planlıyorum fakat burada özel hastane yok. Samsunda kadin dogum doktorlari arastirmaya basladim. Samsunda Doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
Büyük Anadolu hastanesi Sefa Erdem Özhan, 2021 Haziran'da onda doğum yaptım. Ayrıca instagram hesabı da var.

Uğur Turhan kesinlikle. Fiyatları bir tık yüksek ama en iyisi her anlamda

Hemen takip edicem çok teşekkür ederim
Ben ikinci doğumu da onda yapacaktım ama bursa da yaşadığım için burada yaptım 2021 yılında 4600 e doğurdum makat geliş olduğu için sezeryanla aldılar bir gece yatırdılar, umarım memnun kalırsın sende

Bir de hastane nasıl temizligi ve hemsirelerin ilgisi falan. Hem doktor hemde bu gibi durumları araştırıyorum. Bazilari doktor cok iyi ama hastane şartları iyi degil falan diyor.Mennun kaldıniz mi ?
Hastane temiz Piazza AVM ye yakın deniz manzaralı odaları var, sabah mükellef bir anne baba kahvaltısı ve yanında bir sürü hediyeler veriyor. Hatıra olarak saklayanileceğiniz. Ebeler hemşireler hepsi çok iyi oda özellikle çok ferah, ama en önemlisi Sefa Hoca nın enerjisi zaten instagram da bakınca anlayacaksınız orada hastaneye ait videolar vs çok var

Hastane temiz Piazza AVM ye yakın deniz manzaralı odaları var, sabah mükellef bir anne baba kahvaltısı ve yanında bir sürü hediyeler veriyor. Hatıra olarak saklayanileceğiniz. Ebeler hemşireler hepsi çok iyi oda özellikle çok ferah, ama en önemlisi Sefa Hoca nın enerjisi zaten instagram da bakınca anlayacaksınız orada hastaneye ait videolar

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için. Instagramdan da surekli takip edicem doktoru. Büyük Anadolu hastanesinin yorumlarina baktim bayagi insanlar kötülemiş. Liv hospitalin yorumları bayagi iyi. Artık biraz şansa kalmis sanırım.Doktoru iyi secsek de bazen ters insanlara denk gelinebiliyor sanırım. Insallah benim de memnun kalacagim doktor ve hastane secerim.

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için. Instagramdan da surekli takip edicem doktoru. Büyük Anadolu hastanesinin yorumlarina baktim bayagi insanlar kötülemiş. Liv hospitalin yorumları bayagi iyi. Artık biraz şansa kalmis sanırım.Doktoru iyi secsek de bazen ters insanlara denk gelinebiliyor sanırım. Insallah benim de memnun kalacagim doktor ve hastane secerim.
Evet liw daha iyi diye duydum bende , ama doktor ve imkanlar beni mutlu etmişti o dönemde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Instagramdan şimdi takip ettim. Hangi hastanede çalışıyor acaba? Yoksa kendi klinigi mi var? Ozel saglik sigortam var da hastane olmasi lazim muayeneler icin
Kendi kliniği var samsunun en iyilerinden kendisi ben 3 ayrı devlette doktora sordum hepsi onu önerdi, çevre illerden de çok hastası var. Sigorta konusunu bilmiyorum maalesef.

Liv hospital hastane olarak da iyi diye çok yorum okudum. Seher hoca da çok övülüyor yorumlarda gördüm instagramdn da takip ediyorum. Sanirim suanki dusuncem Seher hocaya gidicem gibi gözüküyor. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Ne demek rica ederim keşke daha fazlasını bilsem yardımcı olabilsem, sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi🥰
Amin cok teşekkür ederim 🤗🌹

X