- 31 Aralık 2019
- 31
- 56
- 38
- 32
- Konu Sahibi Belinayderes
-
Hakkında hayrlısı olsun inşallah hangi doktora gidiyorsun tedavi içinSamsunda ikamet eden ve bu süreci yaşayan arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaşması için açtığım bir konu .
Bilgi kirliliğinden uzak faydalı içerikler olur umarım. Şimdiden görüşlerini deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hayırlı, olumlu sonuçlarımızı paylaşacağımız bir grup olur inşallah.
Üzüldüm doğrusu , keza bir o kadar da şaşırmadım gibi birşey …Malaesef fakülteden olumsuz sonuç aldım 9.gun değerim 0.100
bende samsun medicalpark tüp bebek merkezinde başladım yumurta toplama yapıldı pazartesi günü 9 yumurtadan 2 si döllendi. cumartesiye kadar beklicez yine embriyoların durumu içinSamsunda ikamet eden ve bu süreci yaşayan arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaşması için açtığım bir konu .
Bilgi kirliliğinden uzak faydalı içerikler olur umarım. Şimdiden görüşlerini deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hayırlı, olumlu sonuçlarımızı paylaşacağımız bir grup olur inşallah.
bu tip durumlarda ailenin müdahil olmasına da karşıyım. zaten psikolojik olarak zor kafalar karışık birde dışardan müdahale olunca insan hep çaresiz hissediyorBaştan pek umutlu değildim cnm zaten pozitif sonuç alan çok nadir orası boşa vakit kaybı orada da az para harcamadim 17 bin gitti keşke ilk gottigim yere gitseydim diyorum ama hem maddi imkan hemde kayınbabamin isteği ile gittim orası uzak olunca burada da olur dediler tamam sizin dediginiz olsun dedim
Kaç yaşındasınız ?bende samsun medicalpark tüp bebek merkezinde başladım yumurta toplama yapıldı pazartesi günü 9 yumurtadan 2 si döllendi. cumartesiye kadar beklicez yine embriyoların durumu için
hemen transfer yapmicam dedi doktor bira dinlen dedi 2 regl dönemi bekleyecekmişiz
36Kaç yaşındasınız ?
Rabbim tekrarını yaşatmasın ..merhaba bizde ilk denemeyi omü de davut hocada yaptık olumsuz sonuç aldık ve çok ilgili açıklayıcı bir süreç olmadı. Önerdiğiniz doktorlar var mı?
Şafak Hoca yolcu ..bende amh düşüklüğü, eşimde de azospermi var. öğrendiğimizde direk tüp bebeğe yönlendirildik 1 ay içinde işlemlere ve tedaviye başladık. tedavi sonucu 4 sağlıklı yumurtam oldu eşime de sperm bulundu demiş dr operasyon sırasında. 2 gün sonra aradılar embriyo oluşmadı diye.
şafak hocayı duydum ama henüz tamamen araştıramadım.
öyle mi.. :/Şafak Hoca yolcu ..
Sanırım İstanbul’da devam edecek ..
Niyetiniz varsa bi öngörüşme yapın derim .
Eşide Embriyolog aynı hastanede
Şafak Hoca medicanadan ayrıldıŞafak Hoca yolcu ..
Sanırım İstanbul’da devam edecek ..
Niyetiniz varsa bi öngörüşme yapın derim .
Eşide Embriyolog aynı hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?