Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin bu arada rapor vs nezmana çıkıyor kaç güne çıkıyor biliyor musunuzAraştırmada tüp bebek merkezi açıldı .muayene vs olunuyor artık .haftaya gideceğim bakalım...Esra hoca var sorumlu bı asilama yaparız dedi ...fakültede davut hocaya gitmiştim bir buçuk yıl oldu aşılama olmuştum tutmadı...inşallah hakkimiz da hayırlısi olur canım
Ay anestezi olmadan acimistir ..vallai ben muayene de bile maç oluyorm .aşılama esnasında hafif anestezi alacağım.doktor ile.gorustim...esra hoca iyi anlayışlı sorulara cevap veriyor...Benim yumurtalık rezervim az bu ay 1 tane yumurtam vardı onu havuza koydular biradahaki ay tekrar yumurta toplancak dün onu aldılar anestezi alamadım canlı canlı oldu biraz
Biraz zor oldu ama insan mecbur kalınca herşeyi yapıyormuş onu anladımAy anestezi olmadan acimistir ..vallai ben muayene de bile maç oluyorm .aşılama esnasında hafif anestezi alacağım.doktor ile.gorustim...esra hoca iyi anlayışlı sorulara cevap veriyor...
Gonal f iğne aldiydim ...pazartesiden beri vuruyorsun .bu akşam olmadı sanıp bidaha mi vurdum naptın bilemedim...kafamda durdu düşünmekten nolcak ne etcek diyeHangi iğneği 2 defa vurundun canım
Ah ah sormayin çeken biliuor hu sureci..rabbim inşallah nasip eder canimBiraz zor oldu ama insan mecbur kalınca herşeyi yapıyormuş onu anladım
Anladım canım doktor gonol f yi bana tüp bebeğe başlamadan önce vermişti tüp bebek ilaçları kadar ağır değil ama yinede bir doktora sorman lazım ben 75ml vurunuyordumGonal f iğne aldiydim ...pazartesiden beri vuruyorsun .bu akşam olmadı sanıp bidaha mi vurdum naptın bilemedim...kafamda durdu düşünmekten nolcak ne etcek diye
Amin canım amin bu arada kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nezamandır korunmuyosunAh ah sormayin çeken biliuor hu sureci..rabbim inşallah nasip eder canim
Merhaba acaba tedavinizi yaptırdınız mi Ayşe Zehra hanimaBen fakültede ayşe zehra hocaya yaptıracağım eğitim araştırmayıda çok araştırdım ama pek bişye bulamadım
Merhabalar siteden yazışmalarınızı okudum ne durumdasınız gebelik oldu mu ?Merhaba acaba tedavinizi yaptırdınız mi Ayşe Zehra hanima