• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun nifty testi yapan hastane varmı?

Dila57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
10
0
1
44
Arkadaslar nifty testini devlet hastanesi ve üniversite yaparmi maliyeti yüksek dedi doktorum

Arkadaslar nifty testini devlet hastanesi ve üniversite yaparmi maliyeti yüksek dedi doktorum
Canım nifty testi için her yerde a kan verebilirsin.. İstediğin firmanın internet sitesinden iletişim Numarası alıp ara.. Onlar seni yönlendirecek.. Aslında kontrollerini yapan doktorun da kesinlikle bilgisi vardır onların anlaşmalı olduğu firmalar var ama her doktor anlaşması olan firmayı sana önereceği için fiyat olarak seni düşünmeyecekler.. Sen yine bir araştırma yap ama bence şuan en uygun genoks yapıyor.. Ben bu yıl yaptırmıştım.. 4 5 ay önce yaptım.. Ben yaptığımda 2000 tl verdim ama indirim yaptık.. Aynı firmaya 2500,2300 gibi rakamlara da yaptıran var.. Ama dediğim gibi sen önce araştırmanı yap evine gelip Kanını bile alıyorlar nerede kan vereceğini hangi hastane falan orasını düşünme..

Arkadaslar nifty testini devlet hastanesi ve üniversite yaparmi maliyeti yüksek dedi
Bu testi ücretsiz yapan bir hastane yok maalesef.. Ama İstanbulda bir hastane ve İzmir de bir hastanede yapıldığını duydum.. Doğru mu bilemem ama bu test doktorunuzun dediği gibi maliyetli maalesef..

Back
X