• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun Medical Park tüp bebek

Shebo35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
42
25
3
42
Merhaba arkadaşlar,
Samsun Medical parkta tüp bebek yaptırmış veya yaptıracak olan var mı? Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Canım nasılsın daha önce yazışmıştık Tayfun hocayla ilgili ben bu ay ön görüşme için gideceğim sen ne yaptın tekrar görüştün mü ? Karar verebildin mi?

Merhaba canım. Ona yaptırmaya karar verdik ama 3 ay beklemek istiyoruz. Eşim sigara içiyor. Bırakabilirsen 3 ay sonra yapalım dedi. Biz de kabul ettik. Şimdi bekliyoruz. Görüşmeden sonra bana da bilgi verebilir misin. Umarım hayırlısı olur hepimiz için

Merhaba canım. Ona yaptırmaya karar verdik ama 3 ay beklemek istiyoruz. Eşim sigara içiyor. Bırakabilirsen 3 ay sonra yapalım dedi. Biz de kabul ettik. Şimdi bekliyoruz. Görüşmeden sonra bana da bilgi verebilir misin. Umarım hayırlısı olur hepimiz için
Amin canım eşinin degerleri düşük olduğu için mi bırakmasını istedi benim eşimde kullanıyorda size tam olarak tanı kondu mu

Bizdeki sorun eşimin değerlerinde. Hem sayı çok düşük hem morfoloji 0. İki kere başarısız tüp bebek denemesi oldu. Biri 19 Mayıs diğeri Medicana. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Sizdeki sorun neydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemeniz olacak değil mi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bizdeki sorun eşimin değerlerinde. Hem sayı çok düşük hem morfoloji 0. İki kere başarısız tüp bebek denemesi oldu. Biri 19 Mayıs diğeri Medicana. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Sizdeki sorun neydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemeniz olacak değil mi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız[/QUOT

inş canım benim ilk olacak henüz bi sorun bulunamadı nedensiz infertilite biraz korkuyorum heycanlıyım hem de hemen olsun istiyorum ama malesef olmuyor. Dr beyle görüştüğünüzde bütün aşamslara kendisinin girip girmeyecegini sordunuz mu?benim daha önce böyle sorunlarım olduda. Sizin ilk mi olacak bebeginiz?

Canım benim bir oğlum var doğal yolla oldu. Bir süre ara verdik sonra sayı düşmeye başladı. Ben de yaşım çok geçmeden tüp bebek yapalım dedim. OMÜ'de Davut güven di. Doktordan memnunum. Ama sperm kalitesizliginin çok üzerinde durmadilar gibi geldi bana bu yüzden döllenme olmadı. Oysa yumurtalar kaliteliydi. Medikanaya da İdris koçak yonlendirdi. Daha doğrusu takibini OMÜ'de yaptı transfer medikanada oldu. Embriyoların dondurulmasını istedim dondurma ünitemiz yok dediler. Tayfun Alper' e sormadım tüm aşamalarda olacak mı diye. Aksini düşünmedim çünkü. Sen sor bakalım. Bu sefer tutup tutmayacagini bilmiyorum ama daha rahatım en azından OMÜ den daha özenli olacaklarını düşünüyorum. Hem farklı yöntemleri de varmış tutunma başarısını artıran. Chipten falan bahsetti. Ama bunlar sonraki işler önce spermleri sigaranın etkisinden kurtaralım dedi hemen başlamak istemedi tedaviye. Ben güvendim ama sen de görüş bakalım. Belki size özel farklı bir tedavi yöntemi uygular.

Allah bagışlasın canım. İnş beklentilerimizi karsılar memnun kalırız ben yazarım yine sana

Teşekkür ederim canım en yakın zamanda sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Tarifi yok bu duygunun

Canım nasılsın daha önce yazışmıştık Tayfun hocayla ilgili ben bu ay ön görüşme için gideceğim sen ne yaptın tekrar görüştün mü ? Karar verebildin mi?
Merhaba bende Tayfun hocayla görüşmeye gitmek istiyorum görüşmeyi nasıl ayarlıyoruz acaba randevu mu alınıyor

Mrb bayanlar 2019 da tüp bebek için herhangi bir denemede bulunan yazabilir mi acaba

Merhaba kızlar... Tup bebek icin deneyemlerinizi paylasirmisiniz. Doktor mehmet beye gidenler var mı mesela?

Merhaba kızlar... Tup bebek icin deneyemlerinizi paylasirmisiniz. Doktor mehmet beye gidenler var mı mesela?
Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirim

Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirim

Merhaba Chine55, çok sevinirim. Tessekur ederim. Size özelden mesaj gönderdim. Ben hangi doktora gideceğimi karar veremedim henuz..

Back