Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Samsun Medical Park tüp bebek
- Konu Sahibi Shebo35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- medical park samsun tüp bebek tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2017
- 167
- 63
- 28
Amin canım eşinin degerleri düşük olduğu için mi bırakmasını istedi benim eşimde kullanıyorda size tam olarak tanı kondu muMerhaba canım. Ona yaptırmaya karar verdik ama 3 ay beklemek istiyoruz. Eşim sigara içiyor. Bırakabilirsen 3 ay sonra yapalım dedi. Biz de kabul ettik. Şimdi bekliyoruz. Görüşmeden sonra bana da bilgi verebilir misin. Umarım hayırlısı olur hepimiz için
Bizdeki sorun eşimin değerlerinde. Hem sayı çok düşük hem morfoloji 0. İki kere başarısız tüp bebek denemesi oldu. Biri 19 Mayıs diğeri Medicana. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Sizdeki sorun neydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemeniz olacak değil mi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
- 30 Nisan 2017
- 167
- 63
- 28
Bizdeki sorun eşimin değerlerinde. Hem sayı çok düşük hem morfoloji 0. İki kere başarısız tüp bebek denemesi oldu. Biri 19 Mayıs diğeri Medicana. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Sizdeki sorun neydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemeniz olacak değil mi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız[/QUOT
- 30 Nisan 2017
- 167
- 63
- 28
inş canım benim ilk olacak henüz bi sorun bulunamadı nedensiz infertilite biraz korkuyorum heycanlıyım hem de hemen olsun istiyorum ama malesef olmuyor. Dr beyle görüştüğünüzde bütün aşamslara kendisinin girip girmeyecegini sordunuz mu?benim daha önce böyle sorunlarım olduda. Sizin ilk mi olacak bebeginiz?
Canım benim bir oğlum var doğal yolla oldu. Bir süre ara verdik sonra sayı düşmeye başladı. Ben de yaşım çok geçmeden tüp bebek yapalım dedim. OMÜ'de Davut güven di. Doktordan memnunum. Ama sperm kalitesizliginin çok üzerinde durmadilar gibi geldi bana bu yüzden döllenme olmadı. Oysa yumurtalar kaliteliydi. Medikanaya da İdris koçak yonlendirdi. Daha doğrusu takibini OMÜ'de yaptı transfer medikanada oldu. Embriyoların dondurulmasını istedim dondurma ünitemiz yok dediler. Tayfun Alper' e sormadım tüm aşamalarda olacak mı diye. Aksini düşünmedim çünkü. Sen sor bakalım. Bu sefer tutup tutmayacagini bilmiyorum ama daha rahatım en azından OMÜ den daha özenli olacaklarını düşünüyorum. Hem farklı yöntemleri de varmış tutunma başarısını artıran. Chipten falan bahsetti. Ama bunlar sonraki işler önce spermleri sigaranın etkisinden kurtaralım dedi hemen başlamak istemedi tedaviye. Ben güvendim ama sen de görüş bakalım. Belki size özel farklı bir tedavi yöntemi uygular.
merhaba...bende medikalde tayfun hoca ile başlayacağım...ama takipler farklı bi yerde olacak samsunda yaşamıyorum..5. denemem
Bu sonuncu olur inşallah. Tedaviye ne zaman başlıyorsunuz. Biz de Nisanda yaptırmak istiyoruz.
adeti bekliyorum canım 8mart gibi olacakBu sonuncu olur inşallah. Tedaviye ne zaman başlıyorsunuz. Biz de Nisanda yaptırmak istiyoruz.
- 29 Kasım 2018
- 15
- 5
- 6
- 35
Merhaba bende Tayfun hocayla görüşmeye gitmek istiyorum görüşmeyi nasıl ayarlıyoruz acaba randevu mu alınıyorCanım nasılsın daha önce yazışmıştık Tayfun hocayla ilgili ben bu ay ön görüşme için gideceğim sen ne yaptın tekrar görüştün mü ? Karar verebildin mi?
Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirimMerhaba kızlar... Tup bebek icin deneyemlerinizi paylasirmisiniz. Doktor mehmet beye gidenler var mı mesela?
Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirim
Merhaba Chine55, çok sevinirim. Tessekur ederim. Size özelden mesaj gönderdim. Ben hangi doktora gideceğimi karar veremedim henuz..