• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun İlkadım Üreme Sağlığı Merkezinde Tüp bebek ve yaptırmayı düşünenler

ballbademim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
120
1
46
Ordu
Merhaba arkadaşlar, Samsunda çok fazla tüp bebek merkezi olmadığını hepimiz biliyoruz. Bildiğim kadarıyla OMÜ tüp bebek ve ve ilkadım tüp bebek merkezi var. İlkadım Tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp başarı elde edenler ve yaptırmayı düşünen arkadaşların tecrübe ve birikimlerini bizimle paylaşmalarını istiyorum. Rabbim bebek özlemiyle yanan tüm anne ve babaların kucağını boş bırakmasın dilerim. Umudunuzu ve sevginizi hiç yitirmemeniz dileğiyle...

Merhaba,
biz daha önce İstanbul'da ve hep özel merkezlerde tüp bebek denemiştik, İlkadım Üreme Merkezi nasıldır bilmiyorum ama, OMÜ Tıp Fakültesinin Tüp Bebek Merkezini kesinlikle tavsiye ederim. Son denememizi orada Prof. Dr. İdris Koçak'a yaptırdık ve şuan kızımızın doğmasını bekliyoruz. İnşallah 1 ay sonra kızımızı kucağımıza alacağız.
Allah tez zamanda sizin de bebek hasretinizi dindirsin.

Back