samsun da buz lazer yaptıran var mı? acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

arhandefne

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
arkadaşlar samsunda buz lazeri deneyen arkadaşlardan yorumlarını merak ediyorum.çok kararsızım nasıl bir yöntem diye. pahalı da bir yöntem herhalde.

Merhabalar ne zamandir burayi takip ediyorum fakat bi yorum gormedim acaba siz yaptirdiniz mi ne durumdasiniz bende yaptirmak icin nicedir arastiriyorum

Merhabalar ne zamandir burayi takip ediyorum fakat bi yorum gormedim acaba siz yaptirdiniz mi ne durumdasiniz bende yaptirmak icin nicedir arastiriyorum
Buz lazer derken ne demek istediniz aciklarsaniz yardımcı olabirim

Buz lazer derken soprano ice adli makinayla yakarak yapilan epilasyona gore daha az acili tuyleri yakarak deil dondurarak yok eden bi yontem bununla ilgili samsunda yaptirip sonuc alan varmi

Kızlar bende bakıyorum ama kullananların çoğu ya da daha önce buz laZer değilde diğerinden yaptıranlar buz laZeri öneriyor acısız olduğu için ama bunu yaptıran şuan birini tanımıyorum

Samsun'da lazer yaptıran ve memnun kalan var mı?benim için dürüst olmaları da çok önemli eskiden ankara da lazer yaptırıyordum.Gerçekten de dürüst davranıp yüz veya başka bir bölgeye eğer fayda görmeyecekseniz lazer uygulamıyorlardı.yine de ne yazıkki herkes aynı sonucu elde edemiyor ben alex den fayda göremediğim için dioda geçtim.şehir değişikliği nedeniyle de şu anda samsun da devam edeceğim...lütfen diod veya buz lazer yaptıran ve memnun kalan varsa mesaj atabilir mi?

Back