Samsun///55

aaaa gidiyom yaaa:dilcikar:..suprensesi küsmüyüz cnaişkom:teselli: ..ne o selam sabah yok Şenizaşk olsun bebem..

canım olurmu aa ,dalgınım bide geç geldim ya malum bide haberler hani benim bir ara köprülü sevgilim vardıya yani olacaktı,duyguya sorup duruyordum o bölgede uzmanya dayanamadım isimlerin açıklanmasını aradım nasılsın felan diye sordum,buda hemen gevşedi bende insanlık namına aradım dedim,kapadım kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok üzüldüm ya

evet ya müdürün yüzünden servis geçmicek atakuma demiş ben sabah servisi bekliyorum aradım gelmicem dedi şofor,onu arayınca diyorki ben koskoca müdür ayağınamı gelecem bende gittim evde yattım aşağıya :)) hü aradı dedim fatura kesilecekmiş onların müşterisine görsen bir kibar anlatamam akıllandı heralde cins,

Yatmakla çok iyi etmişsin.Gelip alsalarmış.kaydirigubbakcemile3Hü bu bir öyle bir böyle.Gelgit akıllı.:mymeka:

ah canım yakın olsak severek yapardım ben gene çarşıya felan çıktığımda bakıcam örnek sana felan olmadı kafede felan oturur gösteririm ben sana

Ayyy aclacım benim cok tesekkür ederim zaten yapamazsam daha ugrasmayacagıım ablacım ne yapalım bebeişimde sekersiz olsunnn

Ayyy aclacım benim cok tesekkür ederim zaten yapamazsam daha ugrasmayacagıım ablacım ne yapalım bebeişimde sekersiz olsunnn

canım benim ben yarın çarşıya çıkıcam 1-2 yer biliyorum öyle resim çekmeye çalışırım sana

balll nerdesin canım ya hem iş hem koca arıyorum sana :))sen yoksun ortalarda olacak işmi bu şimdi

iyigeceler ..suyum prensesim ..diyom sonra kızıyon bana .neyse kız bişey sorcam ben sana ....

ayyy ben ölürüm sana yaaa ..hemen bakmış ..sen bi başkasın yaaa ..ayy canım benim bişey istedi ..ne biliyonmu .hani böyle hindistan cevizli puf lar oluyo onlardan istedi gece gece ..

ayy bende bayılırım puflara canımsın,önemli biri değil merak etme senin enerjinden etkilenmiş olabilir :))

günaydın kızlar ya sabah sabah başıma gelmeyen kalmadı bittim (

günaydın kızlara.s.!suprensesi yine ne oldu kız?...:sm_confused:

ne olmadıki 10 içinde birbirine girdi herşey anlatcam ama kızmıcan

Selam kızlar.hihoyyytBaşlık aşağılara doğru kaymış.Hemen müdahale ettim.hihoyyyt

Suprensesi ne oldu kız.Ne geldi başına?Anlat hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…