- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.961
aaaa gidiyom yaaa:dilcikar:..suprensesi küsmüyüz cnaişkom:teselli: ..ne o selam sabah yok Şenizaşk olsun bebem..
balll hoşgeldin nasılsın
Yatmakla çok iyi etmişsin.Gelip alsalarmış.kaydirigubbakcemile3Hü bu bir öyle bir böyle.Gelgit akıllı.:mymeka:evet ya müdürün yüzünden servis geçmicek atakuma demiş ben sabah servisi bekliyorum aradım gelmicem dedi şofor,onu arayınca diyorki ben koskoca müdür ayağınamı gelecem bende gittim evde yattım aşağıya :)) hü aradı dedim fatura kesilecekmiş onların müşterisine görsen bir kibar anlatamam akıllandı heralde cins,
ah canım yakın olsak severek yapardım ben gene çarşıya felan çıktığımda bakıcam örnek sana felan olmadı kafede felan oturur gösteririm ben sana
Ayyy aclacım benim cok tesekkür ederim zaten yapamazsam daha ugrasmayacagıım ablacım ne yapalım bebeişimde sekersiz olsunnn
Koca isteyen mi oldu kız senden.:mymeka:İşe birşey diyemem ama.a.s.balll nerdesin canım ya hem iş hem koca arıyorum sana :))sen yoksun ortalarda olacak işmi bu şimdi
iyigeceler ..suyum prensesim ..diyom sonra kızıyon bana .neyse kız bişey sorcam ben sana ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?