- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.401
teşekkürler denizciğimmm!!!opuyorumnanaktanderincim geçmiş doğum günün kutlu olsun sağlıkla daha nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim yine yanlızım alışmaya çalışıyorum ama biraz daha sürer depresif durumum -tatlicadiarzu-
evet hemde çok zor mafoldumben inşallah bu günler geçecek :Saruboceq: çalışmak istemiyorum gidebileceğim her fırsatta eşimin yanına gidebilmek için canım :lepi: ama çocuk meselesini adüşünüyoruz sanırım yavaş yavaş 5 yılımız bitti kısmetse rabbim verirse bakalım :hulya:teşekkürler denizciğimmm!!!opuyorumnanaktan
ayy canım yaa zor olmuştur tabi eşinin gitmesii şimdi!!:teselli:
keşke senin de bir işin olsaydı oyalanırdın hem!!
çocuk yapmıyo musunuz daha sizzz???
en azından çocuğuu büyütürdünüzz!!
bu aradaa herkesee günayfdınlarrr ve de mutlu hafta sonlarııı!!!!a.s.
kk ya sinir olmaya başladım kaç gündür beni deli etti yazıyom yazıyom görüntülenmiyor
selam kızlar yıne yoksunuz ya nerdesınız bılmıyorumkı kız suprensesı senı elime bır gecıreyım varyaklava: klava: arkadaslarım duyduk duymadık demeyın bızbuluşuyoruz haberınız olsun gelmek ısteyen veya destek vermek ısteynker duyurulur ay bu duyuruya benzedı ayolll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar opuyorumnanaktan nasıl keyifler prensesin yine derdi çok bende artık 4 ay yanlızım şimdilik :hulya:
günaydın kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ne yalan söyleyeyim bir haftadır ne ders çalışabildim ne de spor yapabildimm!!:1no2:
salonu laminant yaptırdık ustalar vardıı bir ikii tamir edilecekk yer vardıı!
ev sahibii ben çıldırmadannn yaptırmaya karar verdii!!!:bbo:
ustalar da beceriksiz olunca işler biraz uzun sürdüü iştee böylee inşallah bugünn oturup derse başlayacağımm!!
bırakınca tekrar başlamak zor oluyoo!!:a015:
sizler nasılsınızz??:sm_confused:
buluşma var sanırımm hadi hayırlısıı!!!a.s
selamm herkesee iyi bir hafta sonu diliyorum!!opuyorumnanaktanspora mı başladın canım senin telaşın bitmiyorki hiç,umarım istediğin gibi olur sen sayısalcımısın off şu ortaöğretim başarı puanı olayı olmasa ben üniversiteye bile yeniden hazırlanırım ama ne yazıkki var bu muhabbet:umursamaz:kursa gidiyom bende emelle çalışabiliyonmu
aşkolsun biz varız ya derincim ders çalışıyor canım ondan giremiyor bende iş arama eylemlerime devam ediyorum hadi bana dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bide denizcim sana mail attım cvp vermedin özelden,cvp istiyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?