Samsun///55

teşekkürler denizciğimmm!!!opuyorumnanaktan
ayy canım yaa zor olmuştur tabi eşinin gitmesii şimdi!!:teselli:
keşke senin de bir işin olsaydı oyalanırdın hem!!
çocuk yapmıyo musunuz daha sizzz???
en azından çocuğuu büyütürdünüzz!!
bu aradaa herkesee günayfdınlarrr ve de mutlu hafta sonlarııı!!!!a.s.

evet hemde çok zor mafoldumben inşallah bu günler geçecek :Saruboceq: çalışmak istemiyorum gidebileceğim her fırsatta eşimin yanına gidebilmek için canım :lepi: ama çocuk meselesini adüşünüyoruz sanırım yavaş yavaş 5 yılımız bitti kısmetse rabbim verirse bakalım :hulya:
kk ya sinir olmaya başladım kaç gündür beni deli etti yazıyom yazıyom görüntülenmiyor

canımya sen yazıyosun görüntülenmiyo ben siteye giremiyorum bile :umursamaz: tamda ihtiyacım olduğunda delikafadulden

kaydirigubbakcemile3selam kızlar ya nıye gelmıyonuz bakım kımse yok yayıp yanı mıllet on sıralarda bız de arka sıralarda

selam kızlar yıne yoksunuz ya nerdesınız bılmıyorumkı kız suprensesı senı elime bır gecıreyım varya klava: klava: arkadaslarım duyduk duymadık demeyın bızbuluşuyoruz haberınız olsun gelmek ısteyen veya destek vermek ısteynker duyurulur ay bu duyuruya benzedı ayolll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben masumum suçlu kk,girilmiyorki sinir oluyorum bende yazmıyorum napıyım,bide hastayım grip oldum çok kötü,bide çalışıyom part tıme turkcellde işe başladım,bide kursa gidiyom bide sevgilimle limoniyiz canım sıkkın ammada derdim varmış demi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar opuyorumnanaktan nasıl keyifler prensesin yine derdi çok bende artık 4 ay yanlızım şimdilik :hulya:

slmmm opuyorumnanaktan nerdesiniz yaaaa lmaz: neden kimsecikler yok prenses sen buraları boşlamazdın ama yoksun derin canım sen emelden mi giremnedin :uhm:

slm kızlar opuyorumnanaktan nasıl keyifler prensesin yine derdi çok bende artık 4 ay yanlızım şimdilik :hulya:

aşkolsun biz varız ya derincim ders çalışıyor canım ondan giremiyor bende iş arama eylemlerime devam ediyorum hadi bana dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bide denizcim sana mail attım cvp vermedin özelden,cvp istiyorumopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ne yalan söyleyeyim bir haftadır ne ders çalışabildim ne de spor yapabildimm!!:1no2:
salonu laminant yaptırdık ustalar vardıı bir ikii tamir edilecekk yer vardıı!
ev sahibii ben çıldırmadannn yaptırmaya karar verdii!!!:bbo:
ustalar da beceriksiz olunca işler biraz uzun sürdüü iştee böylee inşallah bugünn oturup derse başlayacağımm!!
bırakınca tekrar başlamak zor oluyoo!!:a015:
sizler nasılsınızz??:sm_confused:
buluşma var sanırımm hadi hayırlısıı!!!a.s

selam kızlar nasılsın bakalım sıze bır haberım var sonunda buluşuyoruz arkadslar 15 artk gelemeyneler resımlerımıze bakar optum sızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

spora mı başladın canım senin telaşın bitmiyorki hiç,umarım istediğin gibi olur sen sayısalcımısın off şu ortaöğretim başarı puanı olayı olmasa ben üniversiteye bile yeniden hazırlanırım ama ne yazıkki var bu muhabbet:umursamaz:kursa gidiyom bende emelle çalışabiliyonmu

selamm herkesee iyi bir hafta sonu diliyorum!!opuyorumnanaktan
koşuyorumm ben hihoyyytprenses bir ayı geçtii nerdeysee hergün stada gidip koşuyordum ama geçen hafta hiç zaman bulamadımm!!
emelle ve ev işleriylee boğuşup çalışmakk kolay olmuyoo tabii ama yine de zaman bulmaya çalışıyorumm!!:bbo:
kurs nasıl gidiyoo senin???:sm_confused:

dualarım hepimize :Saruboceq: derin hem emelle uğraşıyo hem ders çalışıyo hem spor yapıyo :lepi: maşallah prensesim evet maille özel msj var diye geldi ama girince olmadığını gördüm canım tekrar yollarsan cvp verebilirim opuyorumnanaktan buluşma varmış he yine hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…