Samsun///55

derincim canım facede gördüm ne olur alınma,kuzucum sende bişey demiyonki benim doğumgünümde nerdeyse billboardlara yazı asacak hale geliyorum benimde kafam karışık bin tane şey var kusura bakma tekrar,iyiki doğdun canım...

a.s.merhabalar kızlar uzun zaman oldu buraya girmeyeliiii herkes iyi inşallah.
prensesin birini takip edeyim biraz dedim yoksa uslu durmuyor dimiiiiiiiiiii!! kaydirigubbakcemile şimdi beni burda gördüğüne çok şaşıracak :1closedeyes: hayırlı geceler herkese a.s.

ablasının balllı bebeği,nasılsın kuzucum ben eğitime başladım sen akşamları kursa gidiyonmu ,o biri gayet uslu ama opuyorumnanaktan

ne eğitimi bu bakayım haberim yok hıh :umursamaz: neyse görüşelim sorcam ben sana yaramaz şey nolcak

hiç sorma rolleri değiştik valla olmuyor böyleee :sm_confused: tamam bakalım inşallah ama peçete kullanmak yasak anlaştıkk lmaz: seviyorum seni artisss muahh :1hug:

hiç sorma rolleri değiştik valla olmuyor böyleee :sm_confused: tamam bakalım inşallah ama peçete kullanmak yasak anlaştıkk lmaz: seviyorum seni artisss muahh :1hug:

tamam söz peçete yok,kurs işini anlatırım seninkiler gidince çağır beni kalmayada gelirim,ben çok mu yüzsüz oldum ne ,şımarayımda az demi ama ballı bebek hem bu seferde seveyim seni demi,

valla sen beni sever misin bilmiyorum ama son 10 dakikadır benim seni sevmekten başka bir şeyler yapasım geldi sanki neden acaba klava: neyse okumuyorum daha... msnini açınca konuşuruz şuan bir de seninle mi uğraşcam diye geçiriyorsun içinden ama neyse konu dışı oldu bunlar biraz.iyi geceler...

günayydınnn kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
prensess çokkkkk teşekkür ederim canımm benimmm!!:1hug:
eşimin bile jeton sonradan düştüü!:mymeka:deniz Allah kavuştursun canım!:teselli:
prenses ne kursuna başladın sen?:sm_confused:
zeynep hoşgeldinn!:1hug:

canım diğer topikte anlattım ama gene anlatayım sahipleri çarşambalı olan bir otobüs firmasının çağrı merkezi açıldı otogarın üst katında,tüm türkiyeden çağrı alıyor 444 34 55 numarası burda çağrı merkezi eğitimi alıyorum ama işbaşı verirlermi yada part tıme mı alırlar yada nisandamı çağırabilirlermiş hiç bişey bilmiyorum anlıcanız sadece kurs veriyorlar bize bakalım hayırlısı ,dua edin sizde bana

böyle bir yer

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşbuldummmm:)
bizim prenses yok ortalarda

bebem geldim ama dün akşam sen bişeyler demek istedinde beni takip eden biri var ben mahsuscuktan yazdım bazı şeyleri,pislik olsun diye hemen sende inanma olurmu

selam samsunlu bacılarım naber bakalım kım se yok galıbaa

denk gelmiyoruz canım ama gelince en azından selamlarını alıyoruz yetmez mi
iyi akşamlarr opuyorumnanaktanprensess uğrar kesin bi araa!!

nasılda tanımışsın beni,kurstada gircemde sistem kilitleiyor diye giremiyorum işim bir otursun ben size vıııınnnnnla bağlanırım canım zemuszemuszemuszemuszemuszemus

prenses onu bana söylemediğini tabiki biliyorum ben kendim söyledim sana takibimdesin diye.e sen yuvarlak yuvarlak anlatıyorsun her şeyi bende burdan öğreneyim bari dedim napayım hıh.:dilcikar: msnimi kullanamıyorum buarada haberin olsun bilgisayar açmıyor.haftasonu müsait olursan ararsın olur mu öptümmmm

a.s. derincim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...

suprensesi

canım çağrı merkezi eğitimi aldığını okudum sevindim ...

bu eğitim senin için iyi olur mutlaka..

bir düşün banka çağrı merkezi başvuruların da dahil olmak üzere bu alanda ki tüm başvurularında bir adım öndesin demektir..

örnek hastane cağrı merkezi..

örnek gsm çağrı merkezleri vs...

yaaaaa kaydirigubbakcemile3

bende merak ettim canım tamam ben seni ararım kursa gidiyom ya geç geliyom bide turkcellin samsunda 2 aylık bi çalışması olacakmış anket gibi felan ordada çalışacam evde oturmaktan iyidir sabit bi iş bulana kadar napıyım başka en azından harçlıklarımı çıkarırım ama demi

işallah olur canım ya bu işte olsa süper olurda,genelde mart nisan gibi iş başı yaptırıyorlarmış

atasevennn nerelerdesin sen???:sm_confused:
teşekkür ederim canımm!!:1hug:
nasılda tanımışsın beni,kurstada gircemde sistem kilitleiyor diye giremiyorum işim bir otursun ben size vıııınnnnnla bağlanırım canım zemuszemuszemuszemuszemuszemus
tanımışımm değil mii???:1hug:
hadii hayırlısı olsun prensesim inşallahh bu sefer olur iş!!:Saruboceq:

herkeseee hayırlııı cumalarrrr diliyorummmmmm unutmadann!!a.s.

derincim geçmiş doğum günün kutlu olsun sağlıkla daha nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim yine yanlızım alışmaya çalışıyorum ama biraz daha sürer depresif durumum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…