- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.381
a.s.merhabalar kızlar uzun zaman oldu buraya girmeyeliiii herkes iyi inşallah.
prensesin birini takip edeyim biraz dedim yoksa uslu durmuyor dimiiiiiiiiiii!! kaydirigubbakcemile şimdi beni burda gördüğüne çok şaşıracak :1closedeyes: hayırlı geceler herkese a.s.
ne eğitimi bu bakayım haberim yok hıh :umursamaz: neyse görüşelim sorcam ben sana yaramaz şey nolcak
hiç sorma rolleri değiştik valla olmuyor böyleee :sm_confused: tamam bakalım inşallah ama peçete kullanmak yasak anlaştıkklmaz: seviyorum seni artisss muahh :1hug:
günayydınnn kızlarrr!!!opuyorumnanaktanderincim canım facede gördüm ne olur alınma,kuzucum sende bişey demiyonki benim doğumgünümde nerdeyse billboardlara yazı asacak hale geliyorum benimde kafam karışık bin tane şey var kusura bakma tekrar,iyiki doğdun canım...
günayydınnn kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
prensess çokkkkk teşekkür ederim canımm benimmm!!:1hug:
eşimin bile jeton sonradan düştüü!:mymeka:deniz Allah kavuştursun canım!:teselli:
prenses ne kursuna başladın sen?:sm_confused:
zeynep hoşgeldinn!:1hug:
hoşbuldummmm:)
bizim prenses yok ortalarda
selam samsunlu bacılarım naber bakalım kım se yok galıbaa
iyi akşamlarr opuyorumnanaktanprensess uğrar kesin bi araa!!
prenses onu bana söylemediğini tabiki biliyorum ben kendim söyledim sana takibimdesin diye.e sen yuvarlak yuvarlak anlatıyorsun her şeyi bende burdan öğreneyim bari dedim napayım hıh.:dilcikar: msnimi kullanamıyorum buarada haberin olsun bilgisayar açmıyor.haftasonu müsait olursan ararsın olur mu öptümmmm
a.s. derincim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...
suprensesi
canım çağrı merkezi eğitimi aldığını okudum sevindim ...
bu eğitim senin için iyi olur mutlaka..
bir düşün banka çağrı merkezi başvuruların da dahil olmak üzere bu alanda ki tüm başvurularında bir adım öndesin demektir..
örnek hastane cağrı merkezi..
örnek gsm çağrı merkezleri vs...
yaaaaa kaydirigubbakcemile3
atasevennn nerelerdesin sen???:sm_confused:a.s. derincim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...
suprensesi
canım çağrı merkezi eğitimi aldığını okudum sevindim ...
bu eğitim senin için iyi olur mutlaka..
bir düşün banka çağrı merkezi başvuruların da dahil olmak üzere bu alanda ki tüm başvurularında bir adım öndesin demektir..
örnek hastane cağrı merkezi..
örnek gsm çağrı merkezleri vs...
yaaaaa kaydirigubbakcemile3
tanımışımm değil mii???:1hug:nasılda tanımışsın beni,kurstada gircemde sistem kilitleiyor diye giremiyorum işim bir otursun ben size vıııınnnnnla bağlanırım canım zemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?