- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.041
suprensesi hoşbulduk canımmkaçmam kızz bende şükür iyiyim ben bafralıyım canım evde tatil yapıyoz ölee
güzelmiş!!:lepi:
ben ev hanımıyım şu an çocuk bakıyorumm!gamyoncuiremsu
işletme mezunuyum eşimde öğretim görevlisii doktorasınıı yapamaya çalışiii!!!
muhasebeee uzmalığııı!!a.s
iştee böyleee!!!:1rolleyes:
okul öncesi öğretmenliği canım atama bekliyorum aöf bitirdim geçen sene bitti okul 4senedir ücretli öğretmenli k yapıyorum hem okudum hem görev yaptım siz ne yapıyorsunuzz
benim babam okul müdür canım onun okulundada ana sıınıfı var senin gibi kızlar oluyor hep,eğer çalışmak istersen babam ücretli öğretmen arıyorkaydirigubbakcemile5
canım ben bu sene sadece ücretli öğretmenlik için bafra tercih yaptım bafra çıkarsa yapıcam bu sene kpss çok çalışmam gerekicek sagol canımm benimm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şu aralar buluşma zor güzelim denizciğimiz eşi geldi uzaktan bide ramazan felan olunca anlaşılan sen samsunun tadını çıkarıyorsunCADIARZUemelim nasıl ne yapıyor,fıstığım benim oKıslar slm ne zaman bulusuyorsunuz ben yıne samsundayım memleketıme geldım ama bayramda donuyorummm
merhaba kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ayşegüll çolukk çocukk gamyoncuiremsufazla takılamıyoruzz...
iyiiii pazrlarrr!!!opuyorumnanaktan
prenses emell düzeldii şükürr ama yaramazlığa devamm!!!hihoyyyt
nerde bulduysa vazelin bulmuşş heryere bulamışş sabah sabahh ben cinnettt!!!delikafadulden
buluşuunn buluşunnn bizz gelemedikkk siz buluşunn canlarımm!!!:1hug:
hee bana cilvee terss emmee bundan sonraa taktikkk değiştirecemm bakalımmm yapabilecek miyimmm????sositososito
aysegul55 iyi pazarlar canlar gelirim tabi çok isterimm müsait olursamm canımm haberleşirizz haberim olsun benimdee
kızlarr slmopuyorumnanaktan yazamadım ne zamandır neler olmuş ya :umursamaz: derin kolay gelsin kızma çocuğalmaz: prenses gelmedi benim eşim:gitme: hala bekliyorum bi türlü yerine adam gelemediki insinde gelsin :kedi: eee başka ne var ne yok ben okumaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?