- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.321
Biliyorum orayı.Hatta geçende oradan geçtik.Evet Atakum'da açtılar.Cumhuriyet Lisesi'ni biliyormusun onun yukarısına.Bim'den niçin çıktın?Çalışanlar memnun diye biliyorum ama.
eeeeeee ne bakıyonuz yazmıyonuz ben kuuşuum beeeee .buda arkidişim ..yazayım bakayım dedim millet baktı baktı gitti yaw gagalyıcam hepinizi ..derin izmiremi geliyon .
Çok yakınımıza Bim açıldı bir koşu gidip geldik.hihoyyytAşağıya inmeye üşeniyorduk iyi oldu.Millet sanki bugünü beklemiş alışveriş için.Hadi biz bekledik de.kaydirigubbakcemile3Çok kalabalıktı.
Derin temizlik deme bana.:jeyyar:Halılarımız havadan dolayı kurumadığı için halen yerleşemedik.
Ayşegül senin işyerin ne üzerine.
Suprensesi napıcaksın çiftlikte.kaydirigubbakcemile
su prensesinerdesin canım haber bekliyorum senden ben çıkacağım 10 dak sonra
kızlar güneşabla cuma günü ameliyat oldu o yüzden giremiyo ...haberiniz yokmu ........
derin ben bi ara bunalıma girdim ..bahar depresyonu desek yeridir herhal ..ama bir geldimki sorma ...pir geldim ..uçuracam hepiciğinizi vlla ...
kızlar güneşabla cuma günü ameliyat oldu o yüzden giremiyo ...haberiniz yokmu ........
derin ben bi ara bunalıma girdim ..bahar depresyonu desek yeridir herhal ..ama bir geldimki sorma ...pir geldim ..uçuracam hepiciğinizi vlla ...
daha gitme olsun mu hava nasıl orda ya burda acayip kötü ve soğuk
ben bugün yoğunum giremem belki daha öpüyorum sizi
nerhaba derinciğim nasılsın?
memleket bildiğin gibi canım karadeniz baharını yaşıyor.bir gün güneş bir gün yağmur :))
hayırlı cumalar dilerim ,bol bereket ve huzur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?