Samsun///55

Biliyorum orayı.Hatta geçende oradan geçtik.Evet Atakum'da açtılar.Cumhuriyet Lisesi'ni biliyormusun onun yukarısına.Bim'den niçin çıktın?Çalışanlar memnun diye biliyorum ama.

biliyorum oraları canım iyi yapmışlar hem okulada yakınsa daha iyi olmuştur. sağlık sorunlarından dolayı ayrılmak zorunda kaldım bende memnundum .buluşursak geniş geniş anlatırım :)) bu arada suprensesi dışarda sapsarı ve korkutucu bir hava var.bence erteleyelim biz bu işi çok fecii yağmur yağacak çünküsenağlama

eeeeeee ne bakıyonuz yazmıyonuz ben kuuşuum beeeee .buda arkidişim ..yazayım bakayım dedim millet baktı baktı gitti yaw gagalyıcam hepinizi ..derin izmiremi geliyon .

kız kuusuum ben anladım sen olduğunu daa.s yemek hazırlamaya indim!eylülde eşimin dil yeterlilik sınavı var onunla gelecem büyük ihtimal!daha var yani!sen nerelerdesin bakem?:mymeka:
ball ne yazıkki ömrüm temizlikle geçiyo benimsenağlama!çiftliğe mi gidecen kız prenses benim için de bir tur at orda ne gezerdik be eskiden oralarda!:1rolleyes:

su prensesinerdesin canım haber bekliyorum senden ben çıkacağım 10 dak sonra

kızlar güneşabla cuma günü ameliyat oldu o yüzden giremiyo ...haberiniz yokmu ........

derin ben bi ara bunalıma girdim ..bahar depresyonu desek yeridir herhal ..ama bir geldimki sorma ...pir geldim ..uçuracam hepiciğinizi vlla ...

a şuna bak slm vermiyor bide hooppssttt

suyumpresnsesim ..sana benden başka suyum prensesim diyen varmı delirtme beni:mymeka:salak hııı onuda yazdım biyere hadeee bakemmm..nasılsa görcem seni ..:jeyyar::jeyyar:gagalıycam seni :roflol::roflol:

günaydın hatunlar,hoşgeldin kuşumm bilmiyordum güneş ablanın ameliyat olduğunu ne ameliyatı olmuş kii

daha gitme olsun mu hava nasıl orda ya burda acayip kötü ve soğuk

günaydın kızlarrrrr!a.s.benim hiç ameliyattan falan haberim yok!:1no2:ben de bu aralar bunalımdayım biraz ama geçmesi için uğraşıyorum:a015:!evet bence de gitme!prenses havalar kötü ege tarafında da bugün güneş açar inşallah bekliyorum ama bulutlu dışarısı....:1rolleyes:

memleket bildiğin gibi canım karadeniz baharını yaşıyor.bir gün güneş bir gün yağmur :))
hayırlı cumalar dilerim ,bol bereket ve huzur....

teşekkür ederim ayşegülüma.s. sana da hayırlı cumalar!burda da hava öyle hadi orası karadeniz buraya ne oluyo anlamadım!...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…