- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.301
iyidir senden nerelerdesin kız
ben cedid de oturuyorum canım .biliyor musun buraları? gençlik parkına yakınım anlayacağın
pek sanmıyorum ben hayal kurmayayım siz daha kuusummla ayarlayıp görüşemedinizki aynı yerde olmanıza rağmen CADIARZU
Selam kızlar?Ne var ne yok?
temizlik yapıyorum canım sigara molasında bilgisayarın başına geçiyorum gençlikteki gibi çabuk olmuyo artık yavaş yavaş
kaçta çıkarısn hayatım takılırımda geç vakit değil mesela ben 7,30 da çıokıyorum uyar mı
merhabalarrr!a.s.suprensesi kuusuum nirdeeee ben nirde?:sm_confused:nasıl buluşalım ya?ben evden bir üst sokağa zor geçiyorum burda:a015: sen bilmiyosun ne çocuğun derdi bitiyo ne adamın?
balcığım ne olsun bugün ben de temizlik yaptım:1shok: yeni oturdum yorulmuşum!sizler nasılsınız?gülcenik bırak şu sigara işini canım ya ben bıraktım dünya varmış!....:içelim:
ya ne bileyim o marmariste kaldıya bi ara düğün için felan sonra sen izmire gidiyorsunsengözlerimebaksanab
heyyyy bilin bakalım ben kimim suyum prensesim desem anlarmısın acaba
Biliyorum orayı.Hatta geçende oradan geçtik.Evet Atakum'da açtılar.Cumhuriyet Lisesi'ni biliyormusun onun yukarısına.Bim'den niçin çıktın?Çalışanlar memnun diye biliyorum ama.benim işyeri fatih sultan mehmet cad. arada canım.matbaacıların arada diyorlar .ben burdan önce bimde çalışıyordum yine nereye açtılar mağaza atakuma mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?