Samsun///55

merhaba hatunlar ,nehabersiniz? bugün iş yok valla şaşkınım suprensesi uzun zamandır böyle boş kalmadığım için :)) uyudum uyuyacağım yani

NE GÜZEL YA HERKES BURDA gülsen ablaacım önemli değil iş mi yaptın bakam,balll yoğun işte bizimde ,ayşegül merak ettim sen nerde oturuyorsun

ben cedid de oturuyorum canım .biliyor musun buraları? gençlik parkına yakınım anlayacağın

ben cedid de oturuyorum canım .biliyor musun buraları? gençlik parkına yakınım anlayacağın

BİLMEZ OLURMUYUM YA sende aşkolsun samsuna gelmiyorum diye ben işim gereğide bilmek zorundayım sokak sokak bölge bölge mesela biz samsunu 6 ya ayırdık işle alakalı yani delikafaduldengece kuluyum ya ben çıkışta bir çiftlik yapacam kaçta çıkarsam çıkayım bana takılmak isteyen varmı ballll ,ayşegüllll,

kaçta çıkarısn hayatım takılırımda geç vakit değil mesela ben 7,30 da çıokıyorum uyar mı

pek sanmıyorum ben hayal kurmayayım siz daha kuusummla ayarlayıp görüşemedinizki aynı yerde olmanıza rağmen CADIARZU

Selam kızlar?Ne var ne yok?

temizlik yapıyorum canım sigara molasında bilgisayarın başına geçiyorum gençlikteki gibi çabuk olmuyo artık yavaş yavaş

merhabalarrr!a.s.suprensesi kuusuum nirdeeee ben nirde?:sm_confused:nasıl buluşalım ya?ben evden bir üst sokağa zor geçiyorum burda:a015: sen bilmiyosun ne çocuğun derdi bitiyo ne adamın?
balcığım ne olsun bugün ben de temizlik yaptım:1shok: yeni oturdum yorulmuşum!sizler nasılsınız?gülcenik bırak şu sigara işini canım ya ben bıraktım dünya varmış!....:içelim:

kaçta çıkarısn hayatım takılırımda geç vakit değil mesela ben 7,30 da çıokıyorum uyar mı

ya ben çok bunaldım çıkcam kesin ama müdür gelirse izin alırım 7.30 gib olur ama normlade biz daha geç çıkıyoruz müdür erken gelirse söylerim ben sana olur mu kız fıstık

ya ne bileyim o marmariste kaldıya bi ara düğün için felan sonra sen izmire gidiyorsunsengözlerimebaksanab

ya ne bileyim o marmariste kaldıya bi ara düğün için felan sonra sen izmire gidiyorsunsengözlerimebaksanab

heyyyy bilin bakalım ben kimim suyum prensesim desem anlarmısın acaba

kız o marmaristeyken ben son anda oraya gittim:sm_confused: tel.i de yoktu arayamadım izmire gitmedim tanıştıktan sonra ama eylülde niyetim vara.s belki o zaman akdar görüşmüş olursak uğrayacağım birde benimki beni bırakırsa tabi!...kaydirigubbakcemile
yps merhabaa.s ben de tanıyor muyum seni acep?....

eeeeeee ne bakıyonuz yazmıyonuz ben kuuşuum beeeee .buda arkidişim ..yazayım bakayım dedim millet baktı baktı gitti yaw gagalyıcam hepinizi ..derin izmiremi geliyon .

kusummma bak sen hele ....
ayşegül burdan çıkış saatim belli olsun bizim net bir saatimiz yok müdür de gelirse çıkabilirim o zaman hbaer veririm sana

tamam canım ,

bu arada güneş ablamız vardı bizim uzun zamandır göremedim haber alan varmı ondan hiç ? iyidir umarım

bulalım güneş ablamızı ilgilenmedik diyemi gelmiyor acaba???ben bu ara çok bencilleştim farkındayım

Çok yakınımıza Bim açıldı bir koşu gidip geldik.hihoyyytAşağıya inmeye üşeniyorduk iyi oldu.Millet sanki bugünü beklemiş alışveriş için.Hadi biz bekledik de.kaydirigubbakcemile3Çok kalabalıktı.

Derin temizlik deme bana.:jeyyar:Halılarımız havadan dolayı kurumadığı için halen yerleşemedik.

Ayşegül senin işyerin ne üzerine.

Suprensesi napıcaksın çiftlikte.kaydirigubbakcemile

benim işyeri fatih sultan mehmet cad. arada canım.matbaacıların arada diyorlar .ben burdan önce bimde çalışıyordum yine nereye açtılar mağaza atakuma mı ?

benim işyeri fatih sultan mehmet cad. arada canım.matbaacıların arada diyorlar .ben burdan önce bimde çalışıyordum yine nereye açtılar mağaza atakuma mı ?
Biliyorum orayı.Hatta geçende oradan geçtik.Evet Atakum'da açtılar.Cumhuriyet Lisesi'ni biliyormusun onun yukarısına.Bim'den niçin çıktın?Çalışanlar memnun diye biliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…