Samsun///55

tamam derin ciğim memnuniyetle senin içinde dinlerim alkisalkisalkis
çok gıcıkk bir durum ball bilemezsin şuan çalışıyorum yaa uyuz oluyorum uyuzzzz

ben gitmicem konsere ama ya balll şeye gidelim senle üniversitenin şenliklerine 22 sinde başlıyormuş hemde eğleniriz,derincim ne güzel tadı vardır demi soslu soslu :))

dinle canım teşekkürler!a.s.ben de soslusunu seviyoruma.s gelince ilk iş dönerciye gidecem!bir keresinde üniversiteden samsunlu bir arkadaşla gelmiştik oraya samsuna sabah varmıştık iner inmez sabahın köründe çalıkuşuna gittik döner yedik-tatlicadiarzu- eve gittik daha sonra millet de beni bekliyormuş nerde kaldı bu diye!....

beyaz ev daha güzel yapıyor ama ,ay kapatalım şu konuyu derin gelince pide döner vs kilo almadan gidemeyecen kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? ben çok iyiyimde birde ayaklarımın altı sancımasa daha iyi olacaktım.neyse her sefanın bir cefası vardır çekecem mecbur.derinciğim senin içinde bağıra bağıra şarkı söyledim hatta bu derin içinn diyince benim arkadaşlar kıskandı seni oda kim yaa dediler :))

ball sana sonuna kadar katılıyorum canım aşık olması iyide sonunda acı olmasa mutlu son görmek istiyor insan artık değil mi ?

Adrenalin derken.Yeni bir aşk gibi mi?Aşk iyi güzel de sonunda ayrılık olunca katlanılmaz oluyor.O acıyı çekmektense aşık olma daha iyi.Baştan bilsek herşey iyi güzel gidecek ne iyi olur dimi.:1closedeyes:

-tatlicadiarzu-aşksolsun bir insanın adının çıkmayacağı görsün ya adrenalın derken hareket demek istedim aşk değil yani özkandan sonra duygularımı aldırdım var birileri ama sevmeye çalışıyorum uğraşıyorum olmuyor,zorluyorum kendimi ama yok -tatlicadiarzu-aşık olamıyorum zaten,

ne güzel ya doğuparktaydı demi, konser canım akşam işim çıktı ya siizn oralarda matbacılar varya oraya geldim kimsecikler yoktu sokakta acil bir işim vardı bekledim ama görcen in cin top oynuyordu 8 felandı saat,zaten dükkkanları açıkkken görmüyorum ben samsundadelikafadulden

evet canım benim işyerimin ordaymışsın ama matbaalar benden de erken kapatıyor birde dün eğlenceler için herkes sevgi gölüne akın etti.doğu parkta değilde sevgi gölünün oralarda ramazan çadırının kurulduğu geniş alanda oldu konser,millet çayıra çimene yayıldı meydandan daha iyiydi valla

meydanı boş görünce tahmin ettim zaten,daha zevkli olmuştur ben gidemedim ama işleirm vardı matbaadan sonra bayinin birine felan gittim uzadı işim 10.30 da bitti

merhaba kızlarrrra.s.kaydirigubbakcemile5!ayşegülüm çok teşekkür ederim canım hangi şarkı benim içindi?kıskanmasınlar yaww ben evde kös kös otururken onlar konserdelerdi!
suprensesi boşver alırım sonra veririm kilo dediğin nedir ki?özledim yiyecem cokacimcoookkimse tutamaz beni şöyyylee karadenizin kokusunu da içime çekecem ooohhhh!....

pideyi amisosta ,döneri beyaz evde yicen gel sen yeterki canım kaydirigubbakcemile

o pideci nerde kız?:sm_confused:yeni mi açolmış ben senden duydum!...

canım hani resimlerini eklemiştim baruthanenin orda teleferikle çıkıyorsun hele pazar sabahları süper oluyor pazar keyfini orda yapmak var sen gel yeter , ben hep öyle söylüyorum ama gelebilecekmisin geleceksende görüşecekmiyiz ee oda var tabi

tamam ben oraya gitmedim hiç!büyük ihtimalle geleceğim a.sama bu ara beni kocam kıl ediyor adanaya gitmeyeceğim ya uyuzluk yapıyor sanırım!annemlerde bu yaz samsuna geçecek orda buluşmayı planlıyoruz inşallah!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…