- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.281
tamam derin ciğim memnuniyetle senin içinde dinlerim alkisalkisalkis
çok gıcıkk bir durum ball bilemezsin şuan çalışıyorum yaa uyuz oluyorum uyuzzzz
ben gitmicem konsere ama ya balll şeye gidelim senle üniversitenin şenliklerine 22 sinde başlıyormuş hemde eğleniriz,derincim ne güzel tadı vardır demi soslu soslu :))
Nasıl döneceğiz kız ordan.Biz bir keresinde orda kalıyorduk az daha.Dolmuşlar,otobüsler tıklım tıklım durmuyor bile.Erik mi çaldın?:1shok:O böceklerden birşey olmaz.Kov gitsin.:mymeka:
Döner mi dediniz.cokacimcoookÇok severim soslusunu.:1closedeyes:
dinle canım teşekkürler!a.s.ben de soslusunu seviyoruma.s gelince ilk iş dönerciye gidecem!bir keresinde üniversiteden samsunlu bir arkadaşla gelmiştik oraya samsuna sabah varmıştık iner inmez sabahın köründe çalıkuşuna gittik döner yedik-tatlicadiarzu- eve gittik daha sonra millet de beni bekliyormuş nerde kaldı bu diye!....
Adrenalin derken.Yeni bir aşk gibi mi?Aşk iyi güzel de sonunda ayrılık olunca katlanılmaz oluyor.O acıyı çekmektense aşık olma daha iyi.Baştan bilsek herşey iyi güzel gidecek ne iyi olur dimi.:1closedeyes:
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? ben çok iyiyimde birde ayaklarımın altı sancımasa daha iyi olacaktım.neyse her sefanın bir cefası vardır çekecem mecbur.derinciğim senin içinde bağıra bağıra şarkı söyledim hatta bu derin içinn diyince benim arkadaşlar kıskandı seni oda kim yaa dediler :))
ball sana sonuna kadar katılıyorum canım aşık olması iyide sonunda acı olmasa mutlu son görmek istiyor insan artık değil mi ?
merhaba kızlarrrra.s.kaydirigubbakcemile5!ayşegülüm çok teşekkür ederim canım hangi şarkı benim içindi?kıskanmasınlar yaww ben evde kös kös otururken onlar konserdelerdi!
suprensesi boşver alırım sonra veririm kilo dediğin nedir ki?özledim yiyecem cokacimcoookkimse tutamaz beni şöyyylee karadenizin kokusunu da içime çekecem ooohhhh!....
pideyi amisosta ,döneri beyaz evde yicen gel sen yeterki canım kaydirigubbakcemile
o pideci nerde kız?:sm_confused:yeni mi açolmış ben senden duydum!...
canım hani resimlerini eklemiştim baruthanenin orda teleferikle çıkıyorsun hele pazar sabahları süper oluyor pazar keyfini orda yapmak var sen gel yeter , ben hep öyle söylüyorum ama gelebilecekmisin geleceksende görüşecekmiyiz ee oda var tabi
peki bu planının içinde bende varmıyım canım
günaydınnnn a.s.
günaydın kızlara.s.!merhaba ayşegülcüğüma.s. suprensesi varsın tabi kız!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?