Samsun///55

hoş geldin canım.güzel bir yazıyla girmişsin ellerine sağlık .(çocukları dinle korkutmıyalı...)demişsin.sana katıldığımı ifade ettim.

benim canım memleketim samsundan herkese slm nice yıllar ve bayramınız kutlu olsun atam ayak bastı gelin sizde gezin :1yes2: :emir_bebek: :1rolleyes:

selam türkan ve hira memleketimin her tarafı çok güzel ama gene doğdumuz büyüdüğümüz yer bana göre daha güzel bende samsunlu olmaktan gururluyum
sizlerinde yeni yılını Yüreğin umutlu, umutların atlı, sevdan kanatlı, sofran tatlı, mutluluğun katlı, makamın tahtlı, ömrün bahtlı, gelen yılın bereketli olsun... nice yıllar ve huzurlu ,bereketli bayramlar nasip etsin kurban bayramınız kutlu olsun

merhaba, ben de samsun luyum son iki yıldır kayseri deyim samsuna gelince ailece havasını koklayıp ohh diyoruz medeniyet şehri canım memleketim...
NİCE YILLARA, BAYRAMINIZ KUTLU GELECEĞİNİZ UMUTLU OLSUN..

selam türkanım bende samsunluyum, samsun vezirköprü ama ailem bafrada oturuyor, ben ankarada oturuyorum, bayramda allah kısmet ederse bafrada olacağım, aramıza hoşgeldin canısı:1hug: :çiçek:

sağlam samsunluyum.istanbulda maalesef yaşıyorum.şubat tatilinde memleketimin bol fotosunu çektim.pc nin başına geçip ,ha bire havayı kokluyorum

ben de samsunluyum
ama eğitimimden dolayı ankaradayım malesef... :KK43:
samsun bi ayrı güzeldir yaa...
çok özledim çok...

hemşommmmm......samsunluyum bende....ayyy çok sevindim ya.....yaz en kısa zamanda lütfen.....:teytey:

Samsunluyum ama İstanbulda oturuyorum şu an... ama Samsun'u çok özlüyorum ya :çok üzgünüm:

X