ya şimdi marka yazmak istemiyorum, reklam olmasın, fiyatı 7,5 lira nete yaz sülfatsız şampuan 7,5 lira diye karşına çıkacaktır. markanın kendi sitesi var gir orda içerik bilgisini bile yamışlar, kafana takılan birşey varsa sor, ben şahsen sordum, adamlar aynı kentte olduğumuz için lütfedip ayağıma kadar geldiler. gerçi bunda akademisyen olmamın etkisi olabilir. ama cevap verirler sana. soru cevap bölümü var sitede orayı mutlaka oku.
Gördüm bahsettiğiniz şampuanı. Bakım yağıyla şampuan alana kargo ücretsiz diyor sitede. Öyle çok karışık bakım yağlarını sevmem ama şampuanını deneyebilirim. Sonuçları da yazarım buradan
Arkadaşlar (İstanbul) Bahçelievler/Yayla Adnan Kahveci Bulvarı'nda "Natura Terapia" adında bir yer açılmış.Uğradım, müthiş bir yer doğal mineralli roll on'lar, içinde sodyum sülfat olmayan doğal şampuanlar var. Tavsiye ediyorum. Ayrıca sebzelerin vitaminini koruyan "Bambu bıçakları" çok ilgi çekici. İlgilenen herkese öneririm...
arkadaşlar ist bahçelievler yayla da açılan natura terapia doğal yaşam merkezini ziyaret ettim super bir yer sulfatsız şampuanlar mineralli rolonvar çok güzel
var elacım, hemde o kadar çok var ki, 5 sene sonra sls li ürün kalmayacak piyasada, ama sls yok diye diğer sülfatları içeren kandırmacalara düşmeyin, sles als mls bunların hepsi aynı, sülfat içeriyorlar, içlerindeki tuz ve parabenle birlikte, hem saçı mahvediyorlar hemde egzamayı tetiklliyorlar.