Şampuan ve Saç Kremleri Sampuanlarda Bulunan Zararlı Maddeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi yayen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gördüm bahsettiğiniz şampuanı. Bakım yağıyla şampuan alana kargo ücretsiz diyor sitede. Öyle çok karışık bakım yağlarını sevmem ama şampuanını deneyebilirim. Sonuçları da yazarım buradan

Arkadaşlar (İstanbul) Bahçelievler/Yayla Adnan Kahveci Bulvarı'nda "Natura Terapia" adında bir yer açılmış.Uğradım, müthiş bir yer doğal mineralli roll on'lar, içinde sodyum sülfat olmayan doğal şampuanlar var. Tavsiye ediyorum. Ayrıca sebzelerin vitaminini koruyan "Bambu bıçakları" çok ilgi çekici. İlgilenen herkese öneririm...

Son düzenleme:
arkadaşlar ist bahçelievler yayla da açılan natura terapia doğal yaşam merkezini ziyaret ettim super bir yer sulfatsız şampuanlar mineralli rolonvar çok güzel

Ben dermoday kullanıyorum,yazdığınız maddelerden bazıları bu şampuanda da var,daha yeni başlamıştım,kimseye güvenemeyek miyiz biz????????

ben organik diye ersağ şampuan aldım, içinde ALS olduğu yazıyor

Ama paraben yok. Kullanımı hala sakıncalı mı acaba?

organicumda bile var olmayan başka hangisi varki varsa özelden mesaj atarmısnız lütfen? ben bulamadım

Maalesef Yves roche nin şampuanlarında da var ALS, SODYUM BENZOAT, SODYUM KLORİD ( Paraben yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…