Y
yayen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yayen
-
Bu zararli seyler GLISS shampo'da varmi yaff
kızlar bilemiyorum yıllardır annelerimiz bu şampuanları kullandı şimdi biz yıllardır kullanıyoruz, eğer çok çok zararlı olsaydı sağlık bakanlığı müdahale ederdi diye düşünüyorum, gerçi talk maddesinin çok zararlı olduğu bilinmesine karşılık hala kullanılıyo mesela o yüzden pek de emin olamıyorum ama, sadece silikon konusunda şunu söyleyebilirim, bi müddet silikonsuz şampuan kullandım saçlarım kurudu matlaştı ve çok fazla yıprandı, yani silikon zararlı olabilir saç sağlığı açısından ama silikonsuzlar da o kadar iyi deil, sonuçta silikon saçın etrafını sarıp koruyucu bi özellik gösteriyo
paraben konusunda da kullandığımız her kremde var paraben, ben olmayan pek bilmiyorum, hem de paraben raf ömrünü arttırıyo malum, içinde paraben olmayan ürünler de raf ömrünü arttırmak için başka maddeler kullanıyodur ve onların da çok sağlıklı olduğunu sanmıyorum
sana katılıyorum canım
Bu maddelerin uzun vadede zararlı olduğunu biliyorum ve olmayanını tercih ederim. Ama Türkiye de neden bu kadar pahalı? Maliyetleri aşırı fazla olsaydı yurtdışında da pahalı olurdu. Gerçekten insanların sağlığını düşünüyor olsalardı kar miktarlarını bu kadar yüksek tutmazlardı.
Ben de bütün maddeleri bilmiyorum ancak, SLS'nin oldukça zararlı olduğunu duymuştum. Hatta şampuanın içine bir miktar çam terebentin katılırsa SLS'nin zararlı etkisini yok ediyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Bana SLS olmayan bi sampuan söyleleyin ama bence yok hepsindede var büzün markalara baktimmm ..
Yahu nerden bulunur söyleyin kuzum. Karbonatla temizliyorum kafamı ya da kremle yıkıyorum. Uygun sülfatsız varsa alabilirim. Organix falan demeyin nolur başedemiyorum ben o markalarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?